Jump to content

novgradski

Потребител
  • Брой теми

    136
  • Регистрация

  • Последно посещение

novgradski's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. За по-мощното захранване - добре ,но трябва да се подаде и захранване на "всички" допълнителни букси ,,,иначе - "чер екран". Поогледай видеокартата за тях,както е на много модели: ...могат да ти потрябват преходи примерно като ..за да се получи нещо такова http://3.bp.blogspot.com/-9v26BZlrWHw/T3c9lhEm7II/AAAAAAAALpo/tMZ3XEgnLSA/s1600/_1050525.JPG ... и ще тръгне.
  2. Аз ползвам: lenovo A536,не забива,но има само 2 сензора.... http://www.pazaruvaj.com/mobilni-telefoni-gsm-c3277/lenovo/a536-dual-p242665415/#opisanie ...мисля че е в същия ценови диапазон и с подобни характеристики,но не знам дали да го препоръчам за "по-младо поколение"....можеш и да прочетеш "мненията (8)"....пък и в момента в който купиш нещо ново - то вече е остаряло.
  3. Дано нямаш повече проблеми ,защото при мен като започнаха да се променят настройките на монитора - си помислих че е видеокартата и я смених с друга,но....пак проблем.Взех стария монитор (CRT) и всичко се оправи - значи в монитора бе проблема...купих 2-ра употреба друг и сега е О.К. Стария го отворих и открих един негоден кондензатор ...смених го...проба и остана за "резерва".Не можах да си го обесня, но стигнах до извода,че видеокартата "е по-умна" от монитора и се "самонастройва" спрямо него.
  4. Щом са били стари компютрите и сте сменили процесора и видеокартата -като за начало сменете и батерията на дъното,BIOS-a на defolt (фабрични настройки), сверете датата и часа , изключете флопито Disc A -1,44M 3,5 "(disable или non)-ако не ви трябва...F10 -запазване на промените и изход ...иска потвърждение -натиснете "Y" тук има и клип ...разбира се и без звук. Във форума има и специалисти,които биха ти отговорили по-подробно ,или друг съвет,но предполагам ще искат информация за "новата" конфигурация..
  5. Пробвай по този начин: освен BIOS-a да не е по нов - и да не разрешава деактивирането на UEFI
  6. Вентилаторите съм ги дал само като пример (че и те могат да работят на понижено напрежение...но те нямат отношение за LED-осветлението).Монитора на компютъра не може да освети клавиатурата защото плота на бюрото "сазенчва"...не е като с лаптоп.Наистина светлината е по-слаба -но ми е достатъчна за тъмна стая.
  7. Щом Aida -та ги вижда -по-вероятно проблема да е софтуерен (2-рата снимка).Аз бих пробвал с "Възстановяване на системата" и ""Reset на BIOS-a" (и проверка нещо да не е изключено или забранено в него)...макар че ми се е случвало при липса на драйвери -устройството да не е намерено.
  8. И на двете бюра с компютри съм си сложил LED лента 50см (12V)за осветяване на клавиатурата,...и ги захранвам с по едно старо захранване за GSM -5v...(и вентилатори за допълнително охлаждане 12V -работят и на 5v -по-са тихи)....значи "може". http://snimki.be/view.php?id=90208 http://snimki.be/view.php?id=90209
  9. Наистина трябва да го откриеш в диспечера ...спираш го... unistal ...и при мен на google chome се наложи освен AdwCleanerMalwarebytes ...и Reset на браузъра ...и се оправи
  10. Ако искам да виждам от ред А4-нагоре....отивам на клетка А5 от меню "window" избирам "split"...и се появява разделителна линия,когато реша да я махна ...remove split -от същото меню...От по-стари версии на Excel e, в 2013 не съм го пробвал.
  11. Аз не разбрах пробва ли с "Recovery console" http://uroci.net/urok/1863/%D0%9A%D0%B0%D0%BA-%D0%B4%D0%B0-%D0%B8%D0%B7%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B7%D0%B2%D0%B0%D0%BC%D0%B5-Recovery-Console-%D0%B2-Windows-2000-/-XP.html
  12. Преди да преинсталираш -пробвай с "windows Repair"... за да запазиш инсталираните програми.
  13. Пробвай с "Възстановяване на системата".
  14. Като започнах да си тествам windows 8.1 се получи проблем с драйверите на едно мултифункционално устройство,които трябва да са в windows 8.1 ,но се оказа че не са в "пакета"...та се наложи update на windows-a и си избрах само необходимите драйвери (иначе предлагат много КВ....).После самия windows ми предложи пак да се направи update от производителя....така и направих (от дивайс менажера) и скенера "тръгна"(принтера не го ползвам).
  15. Същия проблем (но с друго дъно -ASRock ALive sata2-glan )-имах и аз...и се реши чрез update на bios-a . Windows7 веднага си разпозна HD- устройството и си сложи "някакви" драйвери за звука.
×
×
  • Създай ново...