Прехвърляне към съдържание


vanessa

Регистриран на: 22 Jan 2007
Извън линия Активен: 15 Oct 2008 20:49

Мои коментари

В тема: Паролата и нейното значение за сигурността

24 June 2008 - 19:42

Здравейте! Може да ме сметнета за луда, но спешно се нуждая от програма или нещо, или някой да ми се разбие една парола в сайта за запознанства aha.bg, т.е. искам да вляза в един профил, който вече година не ми дава мира, а рискувам много - семейство, работа, здраве и т.н. - искам да разбера, дали си стурва риска, който съм поела или да спра дотук... Благодаря ви, че ме поне ме прочетохте....Ако нещо зависи от мен, ще помогна с каквото мога.

В тема: Статия: IP Адресите и техните разновидности

24 February 2008 - 22:01

Здравейте. Искам да ви питам, къде се вижда този адрес - спътка по стъпка "Уникално IP, което ползва компютърът и с каквото го виждат всички в интернет". И въпрос: Ако някой ми пише от сайт за запознанства от два разлчни профила т.е. един човек с два профила, как мога да разбера по Ай Пи адреса, че двата профила са от един и същ компютър и се ползват от един и същ човек. Знам, че можа да се разбере и се надявам вие да ми помогнете. Дано да сте ме разбрали какво питам. Благодаря ви.

В тема: Как да се защитя от разбиване на парола

11 February 2008 - 22:16

Ванеске ако може да зададеш по-конкретно въпроса ти. В смисъл дали искаш да знаеш точно как се крадат пароли или как би могла да се защитиш.
Най-добрата защита е трудната парола, моите пароли са рисунка по клавиатурата :>


Ами по-точно, как някой може да ми разбере паролата, т.е. има ли начин, ако е някой магьосник -хакер ... и да ми влиза в пощата тайно..

В тема: Въпрос за ICQ

05 September 2007 - 07:15

Ами оправих се засега, но имам друг въпрос и ще ти го задам в личната кореспенденция..:)

В тема: Въпрос за ICQ

02 September 2007 - 21:40

С ISQ 6 съм и много се ядосвам. Не мога да вляза, акаунта си ми е същия, паролата и тя. Един ден влизам, после два не мога, върти онова цвете за свързване по два часа и не става. Инталирам, деинсталирам и пак нищо. Къде е проблема...Блягодаря Ви