Jump to content

vanchetolv

Потребител
  • Брой теми

    34
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Жена

vanchetolv's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Здравейте! Може да ме сметнета за луда, но спешно се нуждая от програма или нещо, или някой да ми се разбие една парола в сайта за запознанства aha.bg, т.е. искам да вляза в един профил, който вече година не ми дава мира, а рискувам много - семейство, работа, здраве и т.н. - искам да разбера, дали си стурва риска, който съм поела или да спра дотук... Благодаря ви, че ме поне ме прочетохте....Ако нещо зависи от мен, ще помогна с каквото мога.
  2. Здравейте. Искам да ви питам, къде се вижда този адрес - спътка по стъпка "Уникално IP, което ползва компютърът и с каквото го виждат всички в интернет". И въпрос: Ако някой ми пише от сайт за запознанства от два разлчни профила т.е. един човек с два профила, как мога да разбера по Ай Пи адреса, че двата профила са от един и същ компютър и се ползват от един и същ човек. Знам, че можа да се разбере и се надявам вие да ми помогнете. Дано да сте ме разбрали какво питам. Благодаря ви.
  3. Ами по-точно, как някой може да ми разбере паролата, т.е. има ли начин, ако е някой магьосник -хакер ... и да ми влиза в пощата тайно..
  4. Здравейте! Понеже доста често чувам, че ако някой реши може да ми разебере паролите с които влизам в абв и други сайтове,които изскават парола. Въросът ми е как става това, знам, че е възможно и как чоеек може да бъде по-защитен от подобни неща.
  5. Искам да ви питам как да си отварям субтитрите на филмите с програмите VLC media player и Winamp. Благодаря Ви искрено.
  6. Ами оправих се засега, но имам друг въпрос и ще ти го задам в личната кореспенденция..
  7. С ISQ 6 съм и много се ядосвам. Не мога да вляза, акаунта си ми е същия, паролата и тя. Един ден влизам, после два не мога, върти онова цвете за свързване по два часа и не става. Инталирам, деинсталирам и пак нищо. Къде е проблема...Блягодаря Ви
  8. Здравейте, трябва ми спешно ръковоство на български език за рабато с програмата Garden Composer 2004, имам видеоуроци на англ.език, но ми е трудно, не всичко, което ства ми е ясно защо и как. Ще ви бъда много благодарна, вие винаги сте ми помагали.
  9. Махам я, пък да става каквото ще. А ти вие ще ми помагате после. Много си далеч от Враца иначе направо те викам. :'(
  10. Преди да ми преинсталират кома бях с Ундоус хр. а сега са ми сложили Microsoft Office Word 2003 и ако я изтиря да не си поараам нещо настройките. Нито съм изкала тези промени, нито нищо. Не занм дали е за добре, но си бях свикнала на едни неща, сега ми е доста трудно, а пък и всеки, който го викнеш изка пари за щяло и не щяло. По тази причина се отказах от този, който ми поддържаше компа.
  11. Здравейте! Имам такъв проблем - като ми преинсталираха компа са ми сложили някаква програма, през която автоматично да свалям неща от интернет Free Download Manager - нещо като Бит комет. На англииски език е и въобще не ми е ясна. Хич не ми харесва и се чудя ако я истрия въобще от компа дали ще мога да свалям с другите програми. Да не объркам нещо. Или дайте някакво общо обяснение за тази програма. Въобще струва ли си.
  12. Здравейте, кажете ми откъде мога да си сваля прогарамата GLOBAL 2010 v.1.82 и евентуално инструкция за работа с нея. Блягодар ви.
  13. Аз съм едно от дамите във форума,която благодари на всички пичове, които се сетиха за нас. Приятно изкарване на празника на всички вас и на вашите нежни половинки. Много сте мили и пак Благодаря!
  14. Пичове изтрих тази папка с всичките й подпапки. Имаше го това нещо и в добавяне и премахване на програми. Изтрих всичко отвсякъде пък да става каквото ще. Още нищо не се случи. Ще видим. Ще ви пиша ако съм сгафила. Благодаря ви. Казвайте ако има още нещо за триене, което пречи и тежи на компа да започвам да почиствам.
  15. Кажете ми може ли да се трият следните неща C:\Program Files\Pantheon\data\mask, C:\Program Files\Pantheon\data\animbacks,C:\Program Files\Pantheon\data\artefacts, C:\Program Files\Pantheon\data\artefacts, C:\Program Files\Pantheon\data\field, C:\Program Files\Pantheon\data\figures, C:\Program Files\Pantheon\data\levels, C:\Program Files\Pantheon\data\settings, C:\Program Files\Pantheon\data\sounds- а тук са едни музички безмслени, нищо ни мо говорят като звачене., C:\Program Files\Pantheon\data\trophyes, та тук в тези папки и папчици е пълно с всякакви излишни неща. И понеже ги гледам като дати кага са се образували и щом са след датата на която ми закупен компа, всчико след тази датата, което се е наслоило го търкам. Кажете ми редно ли е. Ако знаете още нещо, което е излишно и мога да го делна, ще се радвам да помагате. Благодаря ви.
×
×
  • Създай ново...