Прехвърляне към съдържание


false

Регистриран на: 21 Jul 2009
Извън линия Активен: 09 Feb 2014 12:42

Мои коментари

В тема: Търси се... ОТГОВОР

21 July 2010 - 15:59

Ами погледни в сайта на PHP-Fusion, регистрационна форма имат със сигурност, а rating-системата, която ти е необходима, вероятно ще я има, като статичен модул, който се добавя към CMS-а. По-добре разгледай някоя динамична галерия, със сигурност ще има това, което искаш.

В тема: Търся програма за влизане в съседния копютър.

27 June 2010 - 15:03

Абе, родителите за какво са? Толкова ли е трудно да й ограничат достъпа до компютъра, пък да се тръшка, реве -- все ще й дойде нещо в главата, рано или късно!

В тема: Къде да почиваме през лятото?

27 June 2010 - 14:59

Здравейте, лятото наближава и всички мислят как и къде да отдъхнат -- кой ще ходи на море, кой на балкан, ще се почиваа. Тази година избора е балкан, искам да ми препоръчате спокойно място, за двама души, далеч от "живота". Разбира се цените да не са прекалено надути, просто искам да се отиде на място, където наистина може да се почине, не някое забутано бунгало, да се чудя защо гризачите проявяват интерес към храната ми.

В тема: спешен въпрос

24 June 2010 - 17:09

Остави синът ти да пробва, да не се надява, че в първата фирма ще се задържи дълго -- ако е добър, ще си намери място, където да почитат знанията му. Много лесно служител на някой от посочените фирми, пишещ във форума може да подхвърли едно име, но това означава ли, че това е мястото където момчето ще се чувства добре? Да отива по интервюта, и да започне работа там, където му харесва най-много! Същевременно може да работи като програмист на свободна практика (freelancer), никому не са излишни странични доходи, нали?

В тема: Новини-Читанка.info нападната от ГДБОП

22 June 2010 - 22:42

Ама аз тоаа не мога да разбера, искат хората а четат а им спират сайтовете :punish:


А ти, четеш ли?

Библиотеката има качена статична версия в thepiratebay.org, от преди месец -- не съм я свалял, но предполагам в удобен вид са качени по-голяма част от произведенията. Ако съм прав -- въпрос на време е да е отново онлайн, с единствената разлика, че ще се хоства някъде доста далеч от България. От където и да погледнеш нещата, всичко това се прави с цел манипулация. На кого? Ами на пенсионерите от блока, които утре ще прочетат във вестника, че добрите полицаи отново са "хванали лошите" и ще си кажат: "Ах, правителството взе да мърда малко! Пак ще гласуваме за тях, нали Пено?"