Jump to content

vampira96

Потребител
  • Брой теми

    108
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

vampira96's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. И двете се изключват. 5сек. след включване на лаптопа се изключва вентилаторът и не тръгва повече, а около минута след изключването на вентилатора се изключва и лаптопът.
  2. Няма никакви странни шумове и си работи нормално. Лаптопът е Dell Inspiron 3521
  3. Температурата на GPU/CPU не знам как да я разбера, защото няма време да зареди windows-a или ако зареди, то ще е за съвсем малко време преди да се изключи. В BIOS гледах настройките за вентилатора, но нищо не можах да намеря.
  4. Здравейте! Преди няколко дни почиствах лаптоп и му сменях термо-пастата. След като го сглобих и включих се изключи след около минута. Включих го пак и забелязах следното: След включването, вентилаторът започва да работи за около 5 секунди и след това спира и не тръгва, а съответно след минута лаптопът изключва. Отворих го отново и огледах всичко, пак вадих самата платка и намествах вентилатора, но резултат - никакъв. Лаптопът си работи, зарежда windows, влиза в биос, но просто вентилаторът тръгва и спира, като не се включва повече. Ще съм благодарен ако някой от вас помогне
  5. Ами потребителят иска помощ при избора на телефон и е написал 3та модела, между които се колебае.
  6. HTC наистина правят хубави телефони,но на мен всички ми изглеждат еднотипни,а иначе Sensation-а е много хубав телефон и щом искаш да го взимаш,взимай го.Моя съвет обаче е да поизчакаш малко,защото сега технологиите се развиват много бързо.Аз още от миналото лято си бях харесал HD2 и Desire,но изчаках малко и като видях преди няколко месеца моя телефон си казах:Това е моят телефон.И веднага като го видях в България го поръчах.Мисълта ми е че ако не ти е голяма необходимост изчакай,защото ни очакват големи неща,аз просто като видях че Samsung ще пускат телефон с 5.2инча Super AMOLED Plus екран с резолюция 1280х720 пиксела, двуядрен 1.4GHz процесор и 8MP камера направо обезумях.
  7. Ами кажи за какво ще го използваш предимно телефона.Ако ще слушаш повечко музика ти препоръчвам Mozart-а,ако искаш телефон на който да играеш игри,препоръчвам ти Sensation-а.Обаче искам да те попитам защо си се насочил конкретно съм марката htc?Аз ти препоръчвам да си вземеш Samsung Galaxy S2 или Iphone 4 ,пък ако ти се чака скоро трябва да излезе и 5цата.Аз преди няколко месеца си взех Samsung Galaxy S2 и мога да ти кажа че е страхотен телефон и мисля че е по-добър от Sensation-а.
  8. http://www.speedtest.net/result/1423056125.png и http://www.speedtest.net/result/1423058592.png( За 15лв това е
  9. Ами точно там е проблемът в игрите,защото игри които преди половин година съм ги играл съвсем нормално на нормални или високи графични настройки,сега ми засичат на минимума,резолюцията съм я свалял на 800x600 от 1680x1050 и всичко на low и пак не помага.Просто не мога да си обясня защо става това.Мислех че е от процесора,защото както си работи на 1-2% и изведнъж започваше да дига 20-40-70% много бързо и после толкова бързо ги сваляше и това се повтаряше през около 10 сек (все едно буквално гледах кардиография),но след преинсталацията и диагностиката се пооправи,но този проблем с игрите все още си стои.
  10. Ето това са резултатите: Malwarebytes' Anti-Malware 1.51.1.1800 www.malwarebytes.org Версия на базата от данни: 7400 Windows 6.1.7601 Service Pack 1 Internet Explorer 8.0.7601.17514 7.8.2011 г. 14:59:50 mbam-log-2011-08-07 (14-59-50).txt Тип сканиране: Бързо сканиране Сканирани обекти: 174180 Изминало време: 6 минута(и), 9 секунда(и) Заразени процеси в паметта: 0 Заразени модули в паметта: 0 Заразени ключове в регистратурата: 0 Заразени стойности в регистратурата: 0 Заразени информационни обекти в регистратурата: 0 Заразени папки: 2 Заразени файлове: 0 Заразени процеси в паметта: (Не бяха открити зловредни обекти) Заразени модули в паметта: (Не бяха открити зловредни обекти) Заразени ключове в регистратурата: (Не бяха открити зловредни обекти) Заразени стойности в регистратурата: (Не бяха открити зловредни обекти) Заразени информационни обекти в регистратурата: (Не бяха открити зловредни обекти) Заразени папки: c:\program files\relevantknowledge (Spyware.MarketScore) -> Quarantined and deleted successfully. c:\program files\relevantknowledge\components (Spyware.MarketScore) -> Quarantined and deleted successfully. Заразени файлове: (Не бяха открити зловредни обекти) Дневник на сканиране на SUPERAntiSpyware http://www.superantispyware.com Създаден на 08/07/2011 в 03:26 PM Версия на програмата: 5.0.1108 Версия на базата от данни на основните правила: 7523 Версия на базата от данни за остатъците: 5335 Тип на сканиране: Пълно сканиране Общо време за сканиране: 00:17:11 Operating System Information Windows 7 Ultimate 32-bit, Service Pack 1 (Build 6.01.7601) UAC On - Limited User Сканирани обекти в паметта: 589 Засечени заплахи в паметта: 0 Сканирани обекти в регистратурата: 40070 Засечени заплахи в регистратурата: 0 Сканирани файлове: 23437 Засечени заплахи сред файловете: 0
  11. Ами проблемът е там че въпросното натоварване е за по-малко от секунда и не мога да го снимам.Пък и забравих да спомена че след преинсталацита деинсталирах някаква програма,която според много хора е шпионски софтуер и процесора се пооправи малко.Сега се вдига най-много до 10-12%,ако искаш мога да направя снимка като съм пуснал някоя игра.
  12. Ето две снимки,защото не можах да събера всички процеси само с една: http://imageshack.us/photo/my-images/217/fff1.jpg/ и http://imageshack.us/photo/my-images/84/fff2f.jpg/
  13. Ами като спра торент клиента пак няма подобрение в игрите,може би има подобрение но е минимално.Ето една снимка на диспечера на задачи: http://imageshack.us/photo/my-images/717/hddn.jpg/ Не мисля че има много процеси които да натоварват толкова много процесора.
  14. Здравейте,ще пиша тук,за да не отварям нова тема.Преди около 2 месеца компа ми почна да прави проблем.От 1-2% натоварване на процесора стигаше до 70% без абсолютно никаква дейност от моя страна и при изключени доста програми.Игрите започнаха много да забиват и реших да го дам на МОСТ компютърс,от където съм го купил,да го почистят,диагностицират и преинсталират.Върнаха ми го и като го включих нямаше проблеми,но след ден-2 проблема с процесора отново започна,но този път не вдигаше 70% ами около 20%,като им се обадих ми казаха че това било нормално,което за мен е малко странно,но явно те знаят повече.Сега положението е същото.Не знам на какво се дължи това,но вече не мога да го трая.В повечето игри ми сече доста,дори и като е на минимум всичко.Не мога да намеря обяснение защо прави така,като е почистван и дефрагментиран редовно.Ето и малко инфо за компа:http://imageshack.us/photo/my-images/94/adsadn.jpg/
  15. Футбол от приблизително 6 години.
×
×
  • Създай ново...