Jump to content

snuri

Потребител
  • Брой теми

    259
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

snuri's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. така и не разбрах какво искаше да кажеш.. за тракери имам 1 имейл,за фейса 1 за другите сайтове друг и още един за работа. А познай в кои 2 имейла нямам спам?за такерите и "служебния". В замунда съм от 2006! Незнам какво си мислиш за руснаците,но са на едни от първите места по хакерски атаки в света.Дори като пиша за тях и ми се гади.
  2. тук си в ГОЛЯМА грешка. Спама идва от голямата корпорация facebook(80%),от сайтовете за запознанства,от онлайн игри,хазартните сайтове и др. А за темата:Бългърските тракери не са опасни(повечето),защото само регистрирани ъплоудери качват.Докато в други тракери всеки може да качва и контролът върху торентите е почти никакъв. За руските тракери няма да навлизам в подробности..там всеки 2-ри торент е с вирус.
  3. Да програмата наистина не сваля от vbox и youtube,да очакваме ли нова версия без този проблем.
  4. Ако нод-а ти е пиратски не вирус, а слон ще имаш.. А освен това параноята те гони спайбот,нод,комодо.. Имаш много стартирани сервизи
  5. Можеш да сложиш 7 хоум премиум 32бит.Кажи модела на дънната платка дали има поддръжка на 7-ца.
  6. Познат симптом.. Опитайте да почистите жаковете на микрофона и слушалките.Аз се оправих с четка за боядисване,разделя се малък сноп косми и внимателно се почиства.После с прахосмокачка(без накрайника) се почиства.
  7. Дай снимка или напиши целия ред какво ти изписва,няма как хадовете ти да са дисаблед.За смяна на рам не е нужна преинсталация,виж ресет на биоса по съм съгласен.
  8. http://nikem-bg.net/computer-components/HDD-1B-SATAIII-Caviar-Black-7200rpm-64MB-cache Този е по-добър вариант.Има 5 години гаранция и е по бърз..за сметка от разлика 40 лв
  9. Оставам с впечатлението,че програмата ги блокира "предварително" тоест ако все пак решиш да ползваш тея хостове/сайтове да са блокирани и да нямаш достъп до тях?
  10. Едва ли.Биос се обновява само в краен случай. По темата да се проверят кабелите,хард диска за грешки(нищо че е нов). Предполагам,че уина е инсталиран на новия диск?Или се използва за съхранение?
  11. Много прост пример съвсем скоро тествах едно пц с уиндоус хп инсталирано през далечната 2004год.След 3 дена работа нямаше никакви проблеми нито забива нито бави нито нищо.Нямаше много инсталирани програми общо около 10-12.Викам си да инсталирам склеанер(това е единствената програма която ползвам на вс комп)"намери" и изчисти около 300мб файлове при проверка на регистрите ми намери около 500000 грешки при опит за почистване заби програмата и експлорер.ехе и се наложи да рестартирам.И се зачудих при напълно работеща система тея грешки в регистрите откъде са? Друг пример:Когато бях на рейс на един колега в рамките на няма и месец преинсталирах лаптопа 3 пъти.За да добиете престава ще разкажа подробно..Първия път като ми докара лаптопа имаше само една грешка NTLDR is missing Press Ctrl Alt Del to Restart викам си нещо уина му бъгнал и направо тръгнах да преинсталирам и какво да видя та то лаптопа няма C и D,а само unallocated space,както и да направих дялове инсталирах всичко пихме по бира и се свърши . След няма и седмица идва със същия проблем,викам си явно харда му е пътник и като се прибере в БГ да го смени.Естествено инсталирах всичко наново и качвах филми и музика.Естествено следваха благодарности и бира до 3 часа посреднощ. Следва най-интересното точно след 13 дена(много добре си спомням) идва със същия проблем.Викам тоя път ще туря хиренса и ще тествам,ако се окаже харда ще инсталираме на външния му диск и ще буутва от там.Като чакаме проверката на диска с многото програми в хиренса го попитах какво др е инсталирам след мен.Отговора му беше фотошоп(и някакви аддони) и някаква програма за "почистване".Накарах го да донесе флашката с програма за да видя коя е тя(след много мърморене)..още като видях името на програма и след 3 успешни проверки на харда без никакви грешки дадах скип на 4-тата програма и смених диска с хп и започнах да инсталирам уина.Последва въпроса защо по дяволите си инсталирал тая прогама (tuneup utilities-забележете,че я пиша с малка буква) отговора беше "видях,че много хора я теглят и че е много добра,дори има с един клик за оправяне на проблемите"точно за това изречение можех да напиша роман пред, който Война и мир щеше да изглежда като басня,а Лев Толстой щеше да застане на колене пред мене.След като преинсталирах за поредн път и направо му забраних да инсталира подобни програми от 13март до миналия месец(последно тогава се чухме с човека)лаптопа си работи. И каква е равносметката от цялата ситуация: 1. 20 часа губене на време в инсталации и прехвърляне на файлове. 2.150ГБ изгубена информация 3.Нерви в излишък 4.Ако беше в БГ 3 инсталции по 20-25 лв Ако не разполагах със софтуер почти 6 месеца между 4 стени(защото аз бях единствения от екипажа със софтуер).Някои ще кажат да ама то не се случва често,не е и нужно да се случват,трябва само веднъж на нужното място и ще проклината всичко и всеки. А пък друг защитник на тези програми ще ме обвини,че няма как да съм сигурен, че точно тази програма е виновна за проблема.
×
×
  • Създай ново...