Jump to content

pppplamennnn

Потребител
  • Брой теми

    32
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

pppplamennnn's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Създадох нов акаунт влязох през него и всичко си работеше нормално, на другия ден реших да пробвам пак през проблемния акаунт и взе, че тръгна и там explorer.exe.
  2. Здравейте, проблема е следния след правене на следния трик за Windows Vista/7 ''Един малко известен трик - създайте нова папка където и да е с име: whatever.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C} като whatever преди точката наистина е без значение. '' И се появява меню с много опции, един вид детайлизиран контрол панел. Един познат го направи на Vista x64 след което Windows Explorer е спрял да работи от System Restore е върнат 3 дни назад и пак същата история излиза това съобщение и нищо не може да се прави на компа. Сега мисля да накарам човека да сложи нов explorer.exe чрез live cd, но нямам файла, та молбата ми е ако някой е на 64 битова Vista да ми качи explorer.exe, или ако знаете друго решение на проблема казвайте.
  3. Asus A7V600-X Извинявам се за объркването. След като пуснах едно сканиране с Malwarebytes' Anti Malware и изтрих няколко вируса няма проблеми ако има пак проблем ще пиша.
  4. Ами като опитах да ги инсталирам излезе съобщение, че те вече са инсталирани защото service pack-а ги съдържа. А колкото до драйвъра няма как да съм сигурен защото във сайта на VIA има драйвъри за определени модели VIA AC'97 VT**** докато на тази аудио карта не мога да видя модела с каквато и да е програма пише само VIA AC'97 Enhanced Audio Controller, пробвах с всички драйвъри за VIA AC'97 VT**** докато накрая един стана, не съм сигурен кой точно. Ако знате какъв драйвър трябва да скожа кажете, но всичко си работи нормално докато не излезе този error .
  5. Отново проблем всичко си вървеше добре докато не спря и не извади съобщение, че драйвера не е точния за този hardware и трябва да се инсталира друг. След доста псувни и потрошени нерви разбрах откъде идва проблема, както всичко си работи излиза тази грешка http://sliven.spnet.net/pub/win32.jpg и старт лентата за момент става класик и след няколко секунди се оправя и премигват иконките, след което всичко си върви пак, но след рестарт звука се губи отново и при опит да се отвори менюто на звука изписва пак онова съобщение за грешен драйвър, след това слагам наново драйвъра и всичко работи докато не излезе пак тази грешка с Win32, моля ако знате как да се реши проблема с този ''Generic Host for Win32 Services'' кажете защото пробвах какво ли не и не става, пробвах начините от тук LINK без ъпдейта който е даден и пак се появява дали ще се оправят нещата с ъпдейта? И да попитам за този ъпдейт ли става дума LINK също така дали ще помогне този LINK. П.П. Windows-а е XP SP 3.
  6. Днес реших проблема с аудиото сложих този драйвър ЛИНК след което си блъсках главата 15 минути защо музиката си върви, а звук няма вадех жакове слагах ги наново ровех се из device manager даже стигнах и до troubleshooter-а докато накрая не пъхнах жака на колонките в розовия изход (или вход защото по пронцип розовия е за микрофон, но явно тази аудио карта е по-различнна ) и Еврика !!! звука тръгна . Така че ако някой има същия проблем да пробва всички изходи и входове и каквото друго има където може да влезе жака защото не се знае.
  7. Ами това намерих с това back up-нах (не разчитам на тези програми, но трябваше да опитам все пак ), а доколко е станало незнам ще пробвам и през device manager. Благодаря за вниманието. Ако имате някакви идеи още казвайте.
  8. Защото е някакъв файл на самата програма и вътре има 2 драйвъра не съм пробвал ще опитам, иначе си намерих платена версия на програмата, но при възтановяването накрая дава грешка, че не може да се копира някакъв файл.
  9. Ами ще пробвам, твоите драйвъри като гледам са на Realtek май, ще пробвам с тези на VIA отново и ако знаете някой драйвър който при обикновени обстоятелства трябва да върви 100 % кажете за да мога да се уверя, че проблема не е в него и да попитам при положение че музиката си върви,а звук няма трябва ли да значи че драйвъра е точния за аудио картата или може да е грешния и пак да си върви музика, но без звук.
  10. Да включени са и са в правилния жак, както са си били преди преинсталацията така са и сега.
  11. Да проверих ги, в Device Manager преди да сложа дрйвърите има удивителен после няма, за чипът не съм сигурен, но трябваше да пробвам все пак защото с на VIA не тръгна звук, когато пусна някаква музика тя си се възпроизвежда нормално все едно съм натиснал mute или съм изключил колонките всичко върви, а няма звук даже тези на VIA имат сезор за нивото на звука и той мърда според ритъма на музиката. Сега намерих това LINK утре ще го пробвам и ако не стане незнам, преди преинсталацията си вървеше звука и back up-нах дрйвъра на аудиото с Driver Genius Professional trial, но след това като се пробвах да сложа въпросния драйвър ми изписа че back up-а е правен с trial версия и сега може да се възстанови само видео и забравих другия драйвър какъв беше обаче без аудиото иначе то фигурира в back up-а, но не мога да го възстановя. Edit: Сега видях че това което съм намерил няма откъде да се изтегли.
  12. Преди няколко дни преинсталирах компютъра на един приятел всичко си мина добре сложих и драйвърите за дъното, видеото докато не стигнах до аудиото става дума за VIA AC'97 Enhanced Audio Controller сложих драйвъри от сайта на VIA, от сайта на Realtek менютата на драйвъра си излизат както и иконката долу вдясно на лентата, но звук не се чува от тук изтеглих драйвърите ЛИНК и от сайта на Realtek AC'97 codecs и няма звук дъното е VIA VT8377 Apollo KT600 (доколкото ми каза момчето ако не се е объркало ), четах в интернет че може и от BIOS-а да е някоя настройка или от самия Windows чувал съм и за някакви универсални аудио драйвъри няма претенции откъм качество важното е да има звук , ако някой знае как да пусна пустия звук да казва, че утре пак ще ходя да се мъчам и незнам какво ще правя . Благодаря предварително. Ако има нужда от още инфо казвайте.
×
×
  • Създай ново...