Jump to content

HandOfDoom

Потребител
  • Брой теми

    4
  • Регистрация

  • Последно посещение

HandOfDoom's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Значи търся програма която да заключва папката и като се опитам да я отворя да иска парола. Намерих подобна Folder Access 2.0, но като поиска парола и я въведа папката се отключва и трябва пак да влизам в програмата да я отключвам, а на мен ми трябва да заключа папката и като влезна и поиска парола след като я въведа папката на остане заключена и при всяко отваряне да иска конкретната парола и когато бъде въвдена да я отваря ...
  2. Да имах 1 програма и това се оправи. Raven едно е форум друго е иЗпит аре както казваш. Все ми е едно как ще го драсна във форума семи е друго как на листа за изпита. Преразказа ми беше пълен с 2 грешки само тъй че.... Не ми е да се обяснявам след този проблем като го реших последва друг не по-малко дразнещ: Като гледам филм или слушам музика 70-80% от случаите като се активира К-Лите кодеците или нещо подобно изгледам филма/наслушам се и пускам нета. Пиша адрес и ми излиза прозореца Връзката е/беше прекъсната без да хитвам ескейп или нещо подобно и няма нет, а скайпа си е на линия пиша си вс. ама в уоу немога да влезна или да отворя сайтове - рес и се оправя, но искам нещо по удобно ?
  3. Търся отговори по темата не критики. С гумена клавиатура се пише трудно. На испита за кандидастване по български език и литература имам 5.17. Исках от по кратката страна да ми се помогне... По темата имам ерори: 0x0000008E (oxF490D3DC,0xB9F2ABB4,0x00000000. Проблемът е, че компютъра се рестартира сам когато той си иска.... Най-често се случва когато цъкам уоу или гледам филм. Като пусна компютъра 15-30мин и бум. Мисля, че е от 1 драйвър за мишката, но моля някой да погледне и да каже за тия ерори на синият екран. Търся отговори по темата ми не критики!
  4. Добър вечер на вс. от известно време ден-два компютъра - ТРРРРР и се реска, обикновенно когато играя УоУ сървъра крашне за 5 минути и се изнервям влезна после пак и ТЪПИЯТ компютър се рестартира идва ми да го насеча с нещо. Направих настройката да не се рестартира - същото, но записах някакъв ерор psyhical dump memory нз си кво. Моля ви помогнете кажете кой ерор да препиша с какво и как. Ще откача вече, но преди това ще остана без ПЦ много е кофти.
×
×
  • Създай ново...