Jump to content

tmit

Потребител
  • Брой теми

    16
  • Регистрация

  • Последно посещение

tmit's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Аз също не държа особенно на PC Suite и OVI но както писах в началото в Device Menager ми дава два проблема - Nokia E71 USB Modem и CDC Comms Interface в следствие на което не мога да ползвам телефона за модем. Ubuntu ми е малко мътен - не че с Windows-а се справям перфектно но нали за това съм тук.
  2. Да пробвах но без ефект. По всичко личи че проблема е в уиндоса. Може би трябва преинстал. Или преди това - ъпгрейд.
  3. Не че давам зор ама някой има ли идея за какво иде реч.
  4. Преди време имах същия проблем. Пуснах еверест и видях че видеокартата загрява. Смених вентилатора и всичко се оправи. Дано и при теб е така лесно.
  5. Аз съм с последния фърмуер-500.21.009 / 02-06-2010 и PC Suite 7.1 . Телефона е купен преди дни от М-Тел. Освен това му ъпдейтнах и софта (за всеки случай). Аз мисля че провлема е в лаптора (но незнам какво) защото на другия компютър всичко е ок.
  6. Това вече го правих няколко пъти. Деинсталирах всичко и с Your Uninstaller и с Revo Uninstaller Pro след което трия всичко свързано с програмите в Application Data и където още се сетя. После почвам на чисто и пак същия проблем.
  7. Здравейте ! Имам странен проблем . На скоро си взех Nokia E71 но като го свързах към лаптопа и започнаха да се инсталират разните му програми ми изписа че възникнал проблем при инсталацията и устройството няма да работи правилно. В Device Menager ми дава два проблема - Nokia E71 USB Modem и CDC Comms Interface. Странното е че на домашния ми компютър всичко е ок.И двата са с Windows XP SP3. Лаптопа е Toshiba Satellite L40.Премахнах програмите и ги инсталирах на ново. Ъпдейтнах и софта на телефона въпреки че нямаше нужда - и пак нищто.Моля помогнете.
  8. Здравейте ! Имам странен проблем . На скоро си взех Nokia E71 но катго свързах към лаптопа и започнаха да се инсталират разните му програми ми изписа че възникнал проблем при инсталацията и устройството няма да работи правилно. В Device Menager ми давадва проблема - Nokia E71 USB Modem и CDC Comms Interface. Странното е че на домашния ми компютър всичко е ок.И двата са с Windows XP SP3. Лаптопа е Toshiba Satellite L40.Премахнах програмите и ги инсталирах на ново. Ъпдейтнах и софта на телефона въпреки че нямаше нужда - и пак нищто.Моля помогнете.
  9. Пробвах всичко което ме посъветва без "да му осъвремениш фърмуера" защото незнам дали ще се справя. Това което постигнах е че сега нямам интернет нито на лаптопа нито на HTC-то (как може да съм толкова ТЪП). Ще те моля преди да "вдигнеш ръце" да ми пратиш колкото може повече скриншотове-като за малоумни. А ако може и за HTC-то ще е супер. Ползвам "Високо скоростен безжичен Интернет" от ggn@.bg компа е с win XP SP3, лаптопа TOSHIBA L40-14H е с win XP SP2,HTC-то е с win.mobile6 profesional рутера е DL-524 H/W Ver.:G2 Всичките ми надежди са в теб. ПОМОШШШШШШШШТ
  10. Непрекъснато се променя и скоростта както на компа така и на лаптопа от 1.0 до 400+Кбит/с и се мини постоянно. Наистина по някога успявам да отворя някоя страница след дълго чакане....... И на края да ти припомня, че съм начинаещ ама много начинаещ. TTL=54
  11. Да започна по ред. Защитна стена-изкл. Комп-avast 4.8 free лаптоп-NOD32 Виж това Стрелките в кръгчето се движат известно време и спират а сигнала се мини постоянно въпреки , че рутера е на 70см
  12. Смених името на мрежата , въведох ключ и HTC-то се върза с рутера НО пак пропускам нещо Немога да отвозя нищо. Скайпа също неще да работи.
  13. Направих това което ми каза но явно бъркам някъде
  14. От HTC-то виждам моята мрежа като достъпна но като му дам да се свърже ми дава -"недостъпна" Преди време съм се връзвал към свободни мрежи но скоро несъм имал такава възможност.
×
×
  • Създай ново...