Jump to content

кирали

Потребител
  • Брой теми

    70
  • Регистрация

  • Последно посещение

кирали's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. С риск да съм досаден-докато Алексиев е титуляр,хаир няма да видим.4 докосвания на топката,4 точки за руснаците и то в началото на срещата:2 сервиса в мрежата,безобразно посрещане и грешна позиция на блок.Плюс слабата игра на Матей заради контузията и нещата са ясни.
  2. Изтърква се този,който не рзбира играта.Всички мои анализи и коментари се потвърдиха .
  3. 1:3 с Русия!Пранди и мениджърската му агенция барабар с Д.Лазаров ни разкатаха фамилията. Как се играе с празна резервна скамейка!?
  4. Пранди да си ходи незабавно!Момчетата се бориха като лъвове,поздравявам ги! Просто на резервната скамейка плюс Тодор и Виктор нямаше никой!Каза го и Николай Желязков след мача-не може само Матей , Владо и Теди да мъкнат отбора!Грешката на Алексиев не е случайна,а закономерна,аз вече многократно писах за това:освен посрещане, той няма психика.Пранди и Данчо лазаров-оставка!
  5. Ванка дай линкове за Полша-Бразилия.В ливскорхънтър няма нищо.
  6. Погледнете какви волейболисти е събрал Пранди!?И колко неадекватно реагира със смените-пусна Цецо Соколов когато вече бяхме загубили мача психически.Не мога да си представя какъв бой ще ядем по-нататък,Данчо Лазаров и протежетата му да се махат,съсипаха отбора ни.
  7. Няма значение дали сме първи или трети,изпада само четвъртият.Срещите не се зачитат.
  8. Привет на всички и честита първа победа на нашите! За съжаление всичко,което съм писал досега се потвърждава и на това световно първенство.Без посрещане и Гърбич да е при нас, няма да издържим с/у мощните сервиси на Русия и Куба. Пранди е голям инат и си продължава с тази гарнитура,не взе Боян,продължава с Алексиев,който е трагичен и със сервиса. Ще се радвам да бъда опроверган и да бием наред. Точкуването наистина е 2/1 и няма бонус за чиста победа.
  9. Очевидно волейболният ти стаж е твърде малък,щом задаваш такъв въпрос. Приеми облога и ще ти го обясня.
  10. Момчета разберете,че играта не е статистика!При посрещането на бразилците топката "заспива" в ръцете на разпределителя и той има всякакви възможности за избор на атака.А при поемането на Тодор и Матей/вчера/ топката обикновено е от третия метър назад.Това предопределя атака от зони 2 и 4,центърът е изключен и блокадата е строена срещу крайните нападатели.Недопустимо е да грешиш сервис,който е изпълнен без отскок,от място,защото в случая това е просто подаване в полето на противника,което обикновено се посреща с лицево подаване.Освен това статистиката не отчита психологическите качества на играчите,които са решаващи в тази игра,когато на полето е напечено и залогът е голям. topper,тъй като нашият спор е принципен,предлагам ти да проверим практическите си умения в играта.Аз съм на 60 години, предлагам да изиграем/в зала или на плаж/ 2 от 3 гейма,ек-ек,съдия ще бъде модератор мечорат пухашвили. http://sport.dir.bg/2010/07/09/news6695734.html Прочети това,щом смяташ ,че моите анализи са некомпетентни!
  11. Главната причина за загубата беше безобразното посрещане!Матей си го признава в тв интервю,а т. алексиев от 18 докосвания на топката направи 15 грешки.Трябваше да загубим първия гейм за да се сети Пранди да го смени. Няма ли посрещане-няма волейбол.А. Жеков просто се измъчи.Владо-страхлив,неуверен, сервисът му не върви...
  12. Това,че критикувам действията на Пранди и качествата на Алексиев не означава,че не желая от все сърце успеха на нашите.Всеки участник във форума е в правото си да коментира.В противен случай би трябвало да четем само възгласи за това колко сме добри и колко точен треньор е намерил Данчо Лазаров. Споровете помежду ни следва да бъдат академични,а не с коментара колко псевдоспециалисти са се навъдили. Корея-Бразилия 1:2?Може би ще откраднат 1 точка на бразилците? За мачовете с Бразилия ще бъда във Варна и ще пробвам да вляза с връзки. Ако някой от вас е там може да се видим след мача.
  13. Не да се придаде,а да се предаде.И не настройм,а настроим. Аз съм тренъор,организатор във волейболен клуб и разбира се дългогодишен състезател. Коментирай мачовете,а не моята персона.Апропо,topper в английския е и фасада зад която се крие второкачественна стока.Не съм всеки,който разбира от всичко,а човек ,който разбира играта и може да я играе.
  14. мони,какви японци бе душа!? това,което ни липсваше е духът и настройката за игра.а те до голяма степен идват от защитата,която на някои титуляри просто липсва в репертоара от умения.
  15. жива мъка с тия корейци,ако така играем без дух и воля за победа,няма да ни бъде. волейболът не е само отчетени точки от блъскането на мрежата,но някои "разбирачи" никога няма да го усетят това нещо.
×
×
  • Създай ново...