Jump to content

Stynba

Потребител
  • Брой теми

    5
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

Stynba's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Знам, но мисълта ми е понеже видеото ми е вградено, и добавянето на още една плочка памет ще го ускори.
  2. Искам да попитам при евентуален ъпгрейд на паметта дали ще се възпроизвежда нормално или пак ще насича?
  3. Направих настройките за MPC-HC с MadVR. Проблема е бил, че съм инсталирал 64 битовата версия на програмата, пробвах с 32 битовата и стана, но пак не възпроизвежда 3D! Рових се из нета и прочетох, че не можело да се гледа 3D с MPC-HC... Остава The KMPlayer, който възпроизвежда 3D, но не мога да го подкарам!!
  4. Пробвах настройката на The KMPlayer, но сега нито един филм не тръгва! за MPC-HC - MadVR е само за 32 битова ОС. Пробвах останалите настройки, но пак не го възпроизвежда в 3D, a в 2D Blu-ray,(филма Аватар) с който нямам никакъв проблем с възпроизвеждането в 2D Blu-ray! Аз ползвам 64 битова Windows 7 Home Premium Хардуера ми е: Процесор: AMD A4-3300M Видео: Radeon HD 6480G (вградено) Памет: 4 GB 1333MHz -Всички драйвъри и програми които използвам са последна версия!!
  5. Здравейте, с TotalMedia Theatre 5 и CyberLink PowerDVD 12, се възпроизвежда 3D, но звука насича и изпреварва картината, картината върви добре, не забива. пробвах доста настройки и пак същата работа... Гледах в интернет, че може да се гледа 3D с The KMPlayer и MPC-HC, но не мога да го подкарам с тия програми. Ако някой може да ми помогне с настройките ще съм благодарен!
×
×
  • Създай ново...