Jump to content

puhyiv

Потребител
  • Брой теми

    28
  • Регистрация

  • Последно посещение

puhyiv's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Интересно, че когато от България си купих ДВД-то Sony по-стар вариант, тогава нямаше още Blu-Ray, нямаше проблем с avi файлове, записани с Неро по описания от вас по горе начин. На самото ДВД си пишеше DivX. Сега си купих Sony от САЩ незнам на какъв принцип е, но avi не тръгват. Пробвах и други файлове, същата работа. Това има ли нещо общо с кодировката на ДВД-то?
  2. Аз имам проблем с моето DVD Sony BDP-S185. В описанието си пише че чете .avi файлове. Записах един концерт .avi формат със програмата Cyberlink Power 2Go8 като DATA CD на обикновин диск CD-R. Оказа се че компютъра чете avi файловете без проблем а плеара не. Излиза съобщение: The fail is corrupt or unsupported. Как да не се поддържа този формат като в инструкцията си е написано че го чете. Искам да ви питам аз ли греша нещо при записа незнам или трябва някакво конвертиране да се направи? Ако го запиша като Burn Image дали нещо ще се промени? Ето и форматите които плеъра поддържа: File format Extensions MPEG-1 Video/PS*1 MPEG-2 Video/PS, TS*1 “.mpg,” “.mpeg,” “.m2ts,” “.mts” MPEG-4 AVC*1 “.mkv,” “.mp4,” “.m4v,” “.m2ts,” “.mts” WMV9*1 “.wmv,” “.asf” AVCHD *2 Xvid “.avi”
  3. Доставчика ми осигурява интернет съответно download 15 Mb, upload 3 Mb. Използвам кабелен модем за телевизията. Като пусна интернета през рутера по кабел скороста рязко пада съответно download 7 Mb, upload си остава същия 3 Mb, а когато е през рутер wireless скоростта още повече пада съответно download 4 Mb, upload си остава същия 3 Mb. Скоростта съм я изследвал от сайта www.speedtest.net. Дайте идея какво може да се направи, по специално по настройките на рутера, очевидно че в него е причината. Единственото което съм направил е клониране на mac адреса. Използвам рутер linksys ето този рутер, като в описанието са посочени и параметрите му.
  4. Благодаря, стана. Хард диска ми е голям C:/ 1ТВ. Опитах се с Disk Management да го разделя на дялове. Допустимото място което ми даде shrinka да отделя от него е 260GB. Иначе С:/ ми дава Total Size=650GB, Free Space = 480GB. Незнам след като има толкова свободно място /направих му и дефрегментиране/ защо не ми дава да отделя още място за нов дял?
  5. Искам да си направя дефрегментиране на единия дял от хард диска. Влязох в Manage но никъде не видях опция за Disk Defragment. Ползвам Windows Vista. При ХР имаше такава опция.
  6. Ползвам кабелен модем за Интернет. Доставчика ми така е направил, че мога да включа само 1 компютър. Когато дойдоха инсталираха софтуера, влизаха в Run-cmd. Опитах се да включа кабела RG-45 към 2-ри компютър не става нищо, няма Интернет, пробвах и през рутер не става нищо. Когато рестартирах модема към 2-ия тръгна за малко Интернет и изчезна. Тогава върнах кабела към първия комп, той взе много бавно да отваря страниците. Обадих им се, те рефрешнаха системата, всичко си тръгна нормално за 1 компютър и ми казаха модема да стои постоянно включен към захранването. IP ми е постоянно, не се мени Възможно ли е модема да е настроен само за първия компютър, да го разпознава по МАС адрес? Как да го излъжа модема да върви интернета и през двата компа?
  7. Това е един торент във формат MDF/MDS, като в описанието пише че е DVD-5 http://img87.imageshack.us/img87/6476/burnneroim0.jpg Въпроса ми е как да го запиша? Опитах с Неро, но излиза че големината му е 4484Мb, а възможностите на диска са 4483MB, т.е за малко не ми достига място на диска. Диска ми е Verbatim DVD+R 4,7GB. А в описанието е споменато че е DVD-5. Пробвах и с опцията Over Burn с Нерото, но при записа даде грешка. Опитах запис с Алкохол, но и тук ми дава че недостига място. Трябва ли да търся DVD-9 за запис в този случай?
  8. Изтеглих един файл с разширение .MDF файл, но в торента липсваше малкия файл .MDS файла. Може ли нещо да се направи така че Alcohol 120% да я отвори?
  9. Изтеглих един торент, но файла е с разширение .bdc Бих те ли ми казали с коя програма да го отворя? Опитах с Acrobat Reader но не става.
  10. Изтеглих един торент, в който има тези файлове: .DJVU; .DAA; .ODT; .HWP. Имам инсталиран Microsoft Office 2003, но с него не мога да отворя нищо. Четох някъде по форумите, че това били файлове, които при инсталиран ХР на английски не може да се отворят. Моля ви дайте някакво предложение.
  11. Това драйвери за моето дъно ли са? Понеже четох txt файла и никъде не видях да пише че е за SL-86SPE2-L? Сега как да ги преинсталирам тези драйвери - директно върху exe ли?
  12. Търсих нови драйвери и в Google и къде ли не, не можах нищо да намеря. Трябва ми работещ линк за дърпането на драйверите, иначе информация много. Моля някой ако може да ми помогне. Дъното ми е Soltek SL-86SPE2-L
  13. Когато дам Turn off /Shut down/ захранването на компютъра ми не винаги изключва и остава да работи. Смених го с ново - Fortron 400W същата работа. Къде може да е причината?
  14. Не, на междинния конектор с един диск не съм пробвал. Пробвал съм само на крайния конектор с един диск. В момента на междинния конектор ми е закачен втория диск, на който нямам проблеми Даже сменях и кабела да не би да е проблем в него, но не
  15. Точно така, на крайния конектор е Primary Master. Дъното ми е Soltek SL-86SPE2. Дали не трябва да се ъпдейтва?
×
×
  • Създай ново...