Jump to content

mimoza.r

Потребител
  • Брой теми

    20
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Жена

mimoza.r's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Операционната система е Windows 7 Ultimate на лаптоп Asus x55 В Device Manager-а показва липсващи драйвери (неизвестни) ? И с десен клик ъпдейт на драйвери не ги открива като почне да търси дори и в интернет?! Ето снимка на проблема: http://store.picbg.net/thumb/08/E0/18ac20199f8a08e0.jpg Странното е ,че всичко работи безпроблемно?! Единственото което забелязахме с приятелката ми (лаптопа е нейн и тя е в Америка / Денвър) е като говорим по скайпа и тя ме чува перфектно а аз нея много слабо (а при мен звука е усилен усилен на Мах)! Проверих през Team Viewer настройките на звука и всички са и на Мах усилени при нея (даже и тия на скайпа)! Въпроса ми е: Има ли начин да се разбере за какво са липсващите драйвери? Надявам се да ми дадете препоръки, насоки и съвети какво може да се направи в случая понеже е доста трудно от такова разстояние да и помагам, но с това не успявам да се справя и за това се обръщам към вас! Благодаря!
  2. Благодаря за линка, но се оказа ,че липсващите драйвери са за камерата и микрофона! Тъчпада се оправи като я накарах да влезе в биоса и от там да настрои на Default и да запамети с F10 -> Enter Този който им е слагал преди това ХР-то нещо е направил в биоса та не е бачкал тъчпада! Сега всичко е наред! Дано само драйверите които и пратих от сайта на Асус за камерата да станат ( два модела са)?! п.с.Помагах и с преинстала от ХР към 7 през скайпа на другия и лаптоп понеже и е за първи път! И през камерата насочена към този лаптоп и казвах какво да прави понеже и беше за първи път да преинсталира Уиндоус! Когато човек иска да помогне няма граници и ограничения! Още веднъж ви благодаря! И от нейно име също!
  3. Най-после моята приятелка реши да преинсталира като сложи Windows 7 Ultimate! Обаче има проблем? Не и работи тъчпада! Преди е писала за този проблем когато е слагала ХР-то с което е била до преди да сложи сега 7-цата! Единствените липсващи драйвери в дивайс мениджъра не ми се срува да са свързани с тъчпада ,но може и да са?! Прилагам снимка: http://i47.tinypic.com/wqq1sk.jpg Моля ви от нейно има за помощ!
  4. Благодаря отново! Щи и ги пратя ,но план Б за сега няма да подейства до като не се намерят и инсталират липсващите драйвери! Иначе е добра идея след като няма вече диск с драйвери, като ги инсталира всичките да им направи резервно копие с тази програма!
  5. Благодаря ще и ги пратя, но има един проблем! В архива има драйвери за видеокарта NVIDIA GeForce 9500M GS ,а нейната е ATI Mobility Radeon HD 3450/3470 (M82) До сега намирам само за настолни компютри (където няма за нейната видеокарта),но не и за лаптоп! Edit: Сега видях ,че има други които са писали!
  6. Моята приятелка е в Америка в момента и си е изгубила диска с драйверите. Сега след преинсталация на уиндоуса няма от къде да си ги намери,а и повечето време работи и не и остава време да търси! Уиндооса е ХР SP2. А това е инфото от Еверест което ми прати: Надявам се да ми помогнете с намирането на драйверите и! Аз опитах да ги потърся ,но не успях и за това се обръщам към вас за помощ! Edit: Това ми показва в сайта на ASUS ,че няма за ХР http://store.picbg.net/thumb/11/5D/6d597e4e341e115d.jpg
  7. Здравейте, търся драйвери за тази камера Labtec webcam 6.0.1 които да стават за Уиндоус 7 понеже тези от оригиналния диск не стават и Ундоуса ги отхвърля. Възможно ли е да се намерят такива понеже търсих с Гугъл,но не успях да се справя?!
  8. Здравейте приятели. Търся програма подобна на SoloExplorer-а, но да е безплатна и за разлика от него да може да се редактират полетата с нотите! С него от .wav ги правя .midi формат като се транскрибират. Но не мога да редактирам нотите защото липсват някой от тях и дори не могат да се запишат в текстов файл (не знам въобще дали има такова запаметяване на ноти в текстов файл)?! Ако има такава с която да редактирам нотите като добавям, премахвам,премествам и променям ноти и да е безплатна програма ще ви бъда безкрайно благодарна!Прикачвам два файла .wav и .midi Като от .wav направих файла в .midi формат (една и съща мелодия е): 1.wav 1.midi Надявам се да можете да ми помогнете с намирането на такава програма защото много ми е необходима! Имам да правя по този начин над 90 песни ,а единствения начин да ги запиша на компютъра е като ги изсвиря на детската йоника която имам. И после да ги конвертирам в .wav и от там със SoloExplorer-а да ги правя на .midi ,но за сега остава проблема с оправянето на нотите преди окончателното записване в .midi файл. Дано да има такава безплатна програма за да мога да се справя с това начинание. Предварително благодаря на отзовалите се с предложения и съвети по този въпрос!
  9. Браво! Много добро ръководство и добре написано, ще ми бъде полезно понеже исках да пробвам програмата VMware Player но не успях да разбера как се използва ,а то имало и добавка! Надявам се тази тема да остане и най-вече да бъде достъпна в раздела за работа с програми ,но ако има още нещо да се променя или допълва нека да остане, макар че там ми е по удабна да търся ръководствата!
  10. Nazikov - по горе бях написала ,че само сайта на Аваст и форума на Аваст не се отваряха от всички които сме към този доставчик! И то сайта на Български (Avast.Softvisia.com) - като към него е и форума! Това се получи след последната буря (но не мисля ,че това е проблема) -както написа Night_Raven: - това и направих преди преинсталацията и си се свали програмата от сайта на Софтвизия ,също и регистрацията си направих според съвета на Night_Raven и сега след преинстала инсталирах Аваст с регистрацията от официалния сайт, макар че вече се отваря и този който е към Софтвизия както и форума (показах го на последната снимка)! Проблема с отварянето му с останалите в мрежата на този доставчик (дори и той) си остава - не могат все още да го отворят - това е странното? п.с.Колкото до зарази - сканирала съм с MBAM ;SAS ;Spybot ;XoftSpySE ;DRWeb Curelt ;KiS2009 - и абсолютно нищо не се откри даже и в лога на HijackThis който дадох по горе никой не каза да има зараза! А и относно Conficker-а Night_Raven ме помоли да отворя два сайта с които се проверява за него и нямаше зараза!
  11. Моя проблем се оправи единствено с преинсталация на системата (с изтриване на всички дялове и създаването им на ново с малко по различна големина) - инсталация на чисто! Странно е обаче защо всички свързани към доставчика (дори и той) все още имат проблема и не могат да отворят сайта на аваст който е към Софтвизия, а аз вече го огварям безпроблемно: http://www.pic-bg.net/files/pbwwl5261sj9ziurwiv8c3ez6pc8lgj7rukaowri_thumb.jpg На какво може да се дължи проблема - не се разбра и може да си остане загадка, макар че останалите които не са преинсталирали системите си още не могат да отворят сайта? Благодарна съм на вниманието и помоща която ми оказахте, но само преинсталация на системата оправи проблема - който все още не се знае какъв е ?!
  12. Не бях сигурна дали ще е валидна понеже нали версията от сайта на Софтвизия е на Български, но благодаря за информацията! Вече ще знам ,че става и остана само да си направя регистрацията понеже вече изтеглих програмата от вашия сайт! Отново ви благодаря!
  13. Не успях дори и с интернет да се свържа? Да не е защото съм с PPPoE връзка понеже в режим Safe Mode with Networking пробвах да се свържа и като не успях реших да проверя в контрол панел ,в мрежови връзки и там липсваше връзката с която се свързвам с интернет? Не е чак толкова голям проблем ,но нали за да ползвам програмата трябва да се направя регистрация за да ми пратят кода за активиране иначе мога да си я изтегля програмата и от http://softvisia.com/download.php?view.163
  14. Ето снимки от сайтовете: http://www.pic-bg.net/files/rq3dy3thdb3vqr60kxponqq12mem6xfzppet77z0_thumb.jpg http://www.pic-bg.net/files/bf8spbr9br18uxyspxmlj0ym8wz0wrr5rueud9g5_thumb.jpg Пробвах да изключа Касперски и тогава да ги отворя ,но пак не стана? Вчера ходих при доставчика и странно - и той не успя да отвори въпросните сайтове от неговия лаптоп от който разпределя акаунтите на потребителите си ? Как е възможно дори и той да не може (като снощи по скайп питах един колега дали ги отваря и той каза ,че не може)? А лаптопа на братовчед ми да ги огвори и то тествахме няколко пъти като включвахме кабела или на лаптопа, или на компютъра? Тази аномалия направо ме учуди тотално? Явно проблема си е в доставчика ,но тогава как този нов лаптоп ги огвори, а останалите в мрежата не могат ?
×
×
  • Създай ново...