Jump to content

Midnight

Потребител
  • Брой теми

    21
  • Регистрация

  • Последно посещение

Информация

  • Пол
    Мъж

Midnight's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. някой знае ли името на песента от клипчето http://www.vbox7.com/play:bc90e949
  2. Има защитна стена, обаче пак се преудолява от този нещастник (извинявам се за израза) и си продължава да вреди. Незнам просто какво да направя вече. В предната тема нищо не помогна това ми беше една от малкото възможности.
  3. Значи незнам дали тук и е мястото на темата, но флууда неможах да го огранича. Както и да е търся все още начини и ми хрумна идеята... Значи Хоствам Сървъри на Counter - Strike. Повече от 1 са и са на различни портове. Има ли начин, да огранича флууда към даден порт, на определено ай пи. Говорих с доставчикът, но от там ми казаха ЧЕ БИЛО ПРИЩЕВКИ.
  4. Влезнах им в сайта. Видях едно как да си взема лиценз кей,но ми искам някакъв ID and PASSWORD. Аз ги нямам а и не видях каде мога да се регистрирам.
  5. Мерси и на двамата. Ще го пробвам и ще видим дали ще има ефект. Ако янма пак ще ви потърся тук в тази тема Идея от каде мога да взема лиценз някакъв?
  6. Мерси ще се пробвам P.P: От каде да го сваля тоя Firewall,защото в замунда го няма и в арена също
  7. Извинявамс е за коментарът,но не видях ръководство за работа със subtitleworkshop. Ако е възможно да се направи ще ви бъда много благодарен.
  8. Хостер на сървъри за ЦС. Също така и на сайт. Един ясно си ми заяви че ще ми съсипе нета и действително едно ай пи ми праща доста пакети. Незнам чудя се дали да минавам на Линукс?
  9. Еми имам си инсталиан файърлал. Уиндовският. Пробвах и с други но няма резултат.
  10. Флуудване на интернет връзката. Да съсипеш някое ай пи от пакети. Да изпращаш голямо количество пакети и по отзи начин да бавиш нета на това ай пи. Примера с мен : Играя си някакаъв почва яко да ми праща пакети и интернета се скапва. Почва бавно да отваря страници, да зарежда онлайн, бе сичко свързано със интернет връзка става в пъти по бавно. Искам по някакъв начин да избегна това. Възможно ли е? АКо немога да го избегна някак си да го огранича? Имам един модем за интернета (кабела минава през модем) но и той не върши работа. Повече от това.. как да ви обясня и аз незнам
  11. Занчи напоследък едно ай пи ми флуудва яко нета. Как мога да го спра? Има ли начин?
×
×
  • Създай ново...