Jump to content

styler94

Потребител
  • Брой теми

    43
  • Регистрация

  • Последно посещение

styler94's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Ами ако е да речем приемник на булсатком със пак изходяща букса, пак ли няма да стане чрез него? Ще ми трябва вход така ли? Защото съм гледал на телевизорите са с изходяща, за какво изобщо слагат такава ако не им върши работа, за какво се използва!?
  2. Въпроса ми е следния, така като на телевизора ми няма букси HDMI или VGA.. но на двд-то ми има vga ( но е изходяща букса, както и на лаптопа) мога ли от лаптопа да свържа vga кабела към двд-то и да гледам на телевизора.. Телевизора без проблем съм го свързал към двд-то, но когато свържа VGA кабела нищо не се получава, може ли някак си да се настрои така че да ми се пусне картина?
  3. Днес инсталирах, на пс-то нов windows 7 ъпгрейднат до май 2011.. Както и да е всичко си върви нормално, докато почнах да инсталирам програмите и след един рестарт през неопределено време компютъра почна да забива, блокирва напълно, мишката зацепва както и клавиатурата, принципно забива така когато инсталирам някоя по голяма игра или програма. Можете ли да ми кажете защо е така? Дали ми има нещо на самия хард диск, защото и с предишната версия на windows 7 се получиха някакви бъгове. Компютъра е нов! Но когато натисна "reset" бутона и се рестартира, не ми чете харда, само ако го изключа напълно и пак го включа! Та някой знае ли какъв е проблема?!
  4. Имам, но от там няма опция за изключване (disable). Мисля че може от Bios-a но незнам как да я изкл точно тази ...
  5. Няма такава опция да забраня клавиатурата от Device Manager-a!
  6. Наскоро клавиатурата на лаптопа ми бъгна много яко, копчетата почнаха да отказват и уина ми забиваше защото ми даваше все едно няколко копчета наведнъж са натиснати, при положение че не съм ги натискал! Може ли някък си да я изключа без да я вада за да мога да сложа отделна, че не се работи иначе. Пробвах да изтрия драйверите и но при рестарт те се инсталират автоматично, ако някой знае как да го направя да не се инсталират автоматик, да пише също ще е от помощ. Лаптопа ми е Тошиба Satellite 300-110.. Благодаря предварително
  7. Така незнам точно темата дали е за тук но видях подобна, докато се рових из нета точно в тази графа, затова не ме съдете. Та по въпроса, купих си универсално дистанционно Sang f-2100 но нямам книжка с кодове за телевизора ми Sang и немога да го отключа. Та ако може някои да ми даде кодовете, ще съм му много благодарен.
  8. Опитах всичко каквото казахте нищо нестана..
  9. Как се прави това?
  10. Ми инсталирах DirectX 9c март миналата година. Пускам да рече CS (counter strike) върви си нормално пуска се менюто и изведнъж ми спира и ми пише че играта може да не върви нормално защото не върви на OpenGL а на Software. Преди имах такъв проблем с Vista оправих го като сложих DirectX но сега слагам и неиска.. Как мога да го оправя, ще пробвам с DirectX 11 да видим какво ще стане..
  11. Значи, аз съм с Windows 7.. Инсталирано ми е всичко както трябва инсталирам си и Direct X 9 всичко нормално, но като реча да пусна някоя игра или не тръгва или ми пише нещо от сорта че трябва да инсталирам Direct X защото софтуерно играта неможела да върви, а аз имам инсталиран direct x от какво може да е, обикновенно тея игри ми вървят под windows xp
  12. Мерси много, вече имам сървър. Благодаря за помоща
  13. Добре направих всичко както трябва, но правя сървъра и сам аз мога да влязна другите немогат. А само да попитам трябва ли ИП адреса на моето ПС където ще е сървара да се промени или си стой същото? И незнам защо направих всичко каквото беше казано в онази тема и нестава..
  14. Добрем така да го кажа. Имам рутер който разделя интернета ми на 2 компа. Този нет има реален ИП адрес. Но когато го включа за рутера и почне да разделя нета не 2, реалното ИП става, нереално и така например немога да направя сървър на CS. Чувал съм че може дори да направиш сървър на CS дори и да имаш рутер, но как? Незнам според мен се прави настройки на рутера затова питам какво да направя. Ако има друг начин да направя сървър без да правя настройки кажете. Та дефакто това ми е въпроса.
  15. Така рутера ми е Asos RX 3041 и разделя нета (който има реално ИП) на 2, въпроса ми е следния, знам че мога да направя настройките на рутера така, че например да направя сървър на Counter Strike 1.6 но незнам как, ако някой може да ме опъти къде трябва да вляза и какво трябва да направя за да стане тоя номер да пусна сървър на Counter Strike без да се налага да изключвам рутера и да местя кабели и така нататък. Ако бъде с картинки или точно къде да вляза и какво да напиша ще съм му много благодарен. Мисля че не съм пропуснал нещо ако има пишете. П.С. Незнам точно за къде е темата ако трябва я преместете..
×
×
  • Създай ново...