Jump to content

koce6

Потребител
  • Брой теми

    12
  • Регистрация

  • Последно посещение

koce6's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Благодаря за напътствието ! Действително StoreHouse се оказа програмата която ми трябва. Вникнах по дълбоко в нещата , хареса ми , закупих я и сега ще работя с нея. Благодаря на всички за търпението ! човек се учи докато е жив
  2. Най Добре е да имаш S-video in на телевизора , защото S-video значи кодиран сигнал на R G B . А иначе за да ти изкара сигнал на скарта , трябва да имаш повече иглички на S-video буксата ,за да има R G B сигнал на скарта , защото сега имаш един видео сигнал но не там където трябва . Аз по рано като теб си блъсках главата и накрая срязах кабела и си направих комбинация между жичките и тръгна.
  3. добре ще те послушам ще поработя малко повече и тогава ще пиша. Проблема е ,че времето не стига чао за сега !
  4. Здравей, ето едно пробно файлче. Що се отнася до StoreHouse LITE разглеждал съм я .Но може би не съм я разбрал до край . Значи кое ме притеснява , първо ,че немога да я гледам на двве РС-та и вторао самата продажба е много мудна.Не може ли да не се избира и въвежда всеки път клиент ,стокови разписки , фактури и т.н. , а само да се продаде . ___________1.xls
  5. Здравейте отново ! Извинявам се за закъснелия отговор но такива събеседници като "stekyman" ни карат да се отказваме от форумите . Мисля , че достатъчно ми е учтив езика за да засягам някого. Не всички сме достатъчно умни за да проумеем някой неща ,затова са и форумите умните да помагат на неуките ,или просто да си побъбрим. Значи определено ми трябва складово стопанство на магазин Но досега на каквито и програми да съм попадал все ми се струват много тромави. Все се изискват разни номенклатури , баркодове ,клиенти ,доставчици и т.н и т.н. и за да вкараш или продадеш една стока минаваш през доста неща а и нямаш един ясен и бръз поглед върху нещата , затова и се насочих към excel в крайна сметка.И да не забравяме , че е безплатен и може на няколко РС- та да си го разглеждаш. Еми това е. В отговор на "Tragedy" Шапка ти свалям братле , поклон до земята!!! Твоят труд за 3-4 минути , за мен щеше да е 3-4 седмици е какво да се прави не всички сме еднакви. На въпроса - с първата част на твоето обяснение се справих всичко стана въведох в колона А в наличните количесва =(количеството)-E1 и другите неща . Но когато стигнах до формулата =CONCATENATE("=",A1,"+",$",D1) ми дава грешка . Явно нещо не правя като хората но не се сещам. Като логика всичко ми се струва че ,разбирам но на практика нещо ми куца . Ако не те затруднява можеш да ми помогнеш , ако не ще смятам на тефтера както досега и това е . Благодаря предварително !
  6. Предложението е добро но е много трудоемко Да кажем , че в първата колона имам 282 артикула с различни бройки тоест трябва да въведа формулата в първата колона 282 пъти дали съм разбрал правилно ?
  7. Благодаря ти ! Стана ми ясно. Първоначално си мислех ,че ще мина с по малко колони но няма да стане Просто исках склада да ми намалява и общата сума Но и сповече колони пак ще стане Много благодаря !!!
  8. Благодаря много!!! .Спаси ме . първият въпрос ми беше --ще се опитам по ясно. В първата колона имам 10 -отверки Във втората цена на една отверка - примерно 1,5лв В третата имам обща сума на отверките тоест 10 х 1,5 = 15лв. Въпросът ми е ,когато продам примерно днес 3-отверки ,да ги впиша в четвърта колона като продадено количество за деня. В същото време искам автоматично в първата колона да станат 7-отверки. И в третата колона стойноста да стане автоматично 10,50лв. Предварително благодаря надявам се да съм бил по ясен.
  9. Здравейте, на всички , надявам да ми помогнете . Имам следния въпрос -направил съм една таблица на Excel с три колони - в първата имам брой налични количества стока, във втората единична цена и в третата сметната обща стойност. Дотук добре, проблемът ми е че искам в четвърта колона да вписвам количество продадена стока и всъщото време автоматично да се подважда от първата като количество и от третата като стойност. И един втори въпрос- как да накарам една колона автоматично да подреди наименования в азбучен ред. Предварително ви благодаря!!!
  10. Здравейте, може и да не съм внимавал много във форума , но се надявам да ми помогнете . Имам следния въпрос -направил съм една таблица с три колони - в първата имам брой налични количества стока, във втората единична цена и в третата обща стойност. Дотук добре, проблемът ми е че искам в четвърта колона да вписвам количество продадена стока и всъщото време автоматично да се подважда от първата като количество и от третата като стойност. И един втори въпрос- как да накарам една колона автоматично да подреди наименования в азбучен ред. Предварително ви благодаря!!!
×
×
  • Създай ново...