Jump to content

слънчо

Потребител
  • Брой теми

    9
  • Регистрация

  • Последно посещение

слънчо's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Малко пресилено казано. Никакъв проблем не е за човек да мине през паролата и на Виста.И не е нужно да си специалист.Напълно легално това може да стане с Windows Key /и не само/.Има начин и без програма но както е посочено в цитата не са желателни подобни публикации.
  2. Да ,закон могат да приемат но............Попитали един от най-големите касоразбивачи на ХХ век как да направят ключалка,която да е толкова сигурна че никой да не може да я разбие.- А отговорът му бил:- Ключалките са не защото не могат да се разбият и да влезеш,а защото да се знае че не бива да се влиза.По ясно казано това което е създадено от човек,също може да бъде разбито от човек. Всичко това важи и за софтуера и за законите и т.н.Винаги ще има хора които ще спазват и такива които не спазват закона.От друга страна и законите са създадени от хора и има случаи когато са лишени от всякакъв смисъл или морал.Или както е казал един велик човек:- На тоя свят всичко е относително.
  3. Аз също не съм съгласен със заключенията ти.Това което правят собствениците на DownloadBG е напълно законно и не в това е въпроса.Всеки има право да управлява собствеността си според своите разбирания и вие сте избрали платен достъп. Според мен проблемът е другаде.Вие нямате стока която да предложите и за която си струва да се плати.Едва ли мизерните 2.5лв. на месец ще са проблем за потребителите ако за тях имате компетентни отговори на запитванията или нещо оригинално,което да го няма из други подобни сайтове.Нито един от модераторите ви не е в състояние да даде конкретен отговор по някой въпрос. Жалко само че и статистиката на сайта ви е низходяща.
  4. Не е нужно да разбираш от компютри за да го свържеш.Ако телевизора е отскоро купен ще най-лесно. Тоя кабел който показваш е за „по стари телевизори“ако „стар“ е телевизор произведен преди 2 год. Скарт кабел е за телевизора а жака включваш във видео картата ако има такъв изход. Дай снимка на изходите на телевизора.По новите имат много варианти на свързване.Дори могат да се включват вместо монитор. Заб.В упътването на телевизора има описано какви кабели къде да свържеш.От това зависи как да се свържат към компютъра.
  5. Има една програма AutoPlay Media Studio която е според мен лидер в тая област.Като начало напълно функционална Free 30-Day Trial А за това как да ползваш .ISO начинът е просто да го разархивираш в папка и посочиш кой е стартиращия файл. http://www.indigorose.com/content/thumbnail-autoplay-media-studio.jpg Има и други програми за това.Виж в сайта на http://www.alleysoft.com/
  6. Всъщност в твоя случай както изглежда файловете няма да са много и не е проблем един вариант на обикновен HTML сайт който индексираш към търсачките. РР.А за авторските права едва ли си струва да говорим,защото е една друга тема а тя повече в сферата на приказките отколкото на действията.
  7. Няма нищо по лесно от това.Но .... има някои подробности.Взимаш си хост и домейн.После качваш примерно DataLife Engine на хостинга си.Имената на програмите или файловете ги добавяш на сайта си а самите файлове качваш по избор където си харесаш - може на Rapidshare com или дори на твоя хост с линк към сайта и няма да имаш проблем с Google. Все пак както написаха преди мен не е маловажно какво ще предложиш на сайта си.Затова ако е нелегален софтуер .....сам си носиш риска.
  8. Явно некaдърната комерсиалната политика на сайта го доведе до това,че всички потребители да се разбягат.За четири месеца посещенията са спаднали с цели 74.06%. За съжаление един що годе свестен сайт за програми е на път да си отиде ако вече не е станало.Както изглежда се крепи на посещенията в чата който не е с платен вход. http://bgcounter.com/?sts,month,,,,bsoft http://prikachi.com/files/796633Q.jpg
×
×
  • Създай ново...