Jump to content

Charmed

Потребител
  • Брой теми

    9
  • Регистрация

  • Последно посещение

Charmed's Achievements

Новобранец

Новобранец (1/14)

0

Репутация в общността

  1. Виждам, че темата явно е мъртва, но все пак искам да си кажа мнението и аз понеже не съм съгласен с вас, Princo са перфектни дискове, но уви вече не се правят, :( а Вербати са пълни боклуци, а не са хубави както всички ги изкарвате защото всеки 3-ти който съм ползвал от тях е ставал само за боклука и в момента дори нямам работещ такъв нищо, че са записани от преди 1-2г докато имам купища Princo на по 10-на години който компютъра си ги чете и до днес без никакви проблеми дори и такива който са записвани не на 1 път и поиздраскани. От към DVD дискове аз лично след спирането на любимите ми Princo съм се насочил на Panasonic и съм доволен от тях особено пък DVD-RAM дисковете който без проблемно издържат до около 30 презаписа и от 12-та такива и 1 не е дал дефект преди достигане на около 30 презаписа.
  2. Има и друг начин. Отървете се от самият Скайп Пробвах го (със зор естествено понеже по-принцип скенера сканира файлове до 512Кбайта) през он-лайн скенера на AVAST и какво откри?... Че скайпа е вирус Дава Infected и то на свален преди секунда от http://www.skype.com. Сами си вадете изводите. ПП: Аз го ползвам уви, но понеже всички познати го ползват и не искат да го махнат.
  3. COMODO е перфектна защитна стена за мен. Тази другата не съм я пробвал, но преди него пробвах няколко защитни стени, но въпреки това щом пуснех нета и до 30 мин Windows-а беше вече пострадал и само защото почти не изключвам компютара през ден преинсталипах Windows-а. След COMODO атаките на хакера който ме атакуваше спряха. Ето ви реален пример за него. Чак до толкова другите бяха слаби, че онзи гад си лепеше иконки по декстопа, старт менюто и така на татъка. От както съм с COMODO мога да спя спокойно и да не се стряскам, че компютъра ми ще пострада. ПП: За да има по голяма защита е хубаво защитната стена да е съчетана със динамичен IP адрес, че статичният и релен е най-лесен за хакване.
  4. Съгласен съм с теб Гарван, а и от Flextype нямая грам нужда. Windows-а си има кирилица вградена само трябва да се активира. А по темата... Аз ползвам за защита AVG за Антивирусна, За Защитна стена COMODO и SUPERAntiSpyware за червей и такива. ПП: До не много отдавна бях нон-стоп атакуван от хакер и през ден преинсталирах Windows-а, пробвах какви ли не защитни стени но само COMODO успя да спре атаките за това разчитам на него за защита от хакерски атаки. Всички други включително и ZoneAlarm и подобни сдаваха багажа при атката.
  5. Абе Нерото е тъпо да ви призная. Аз ползвам само Small CD-DVD write. Има я в http://www.download.bg и записва без проблеми (300-400Кбайта е и не е нужна инсталация, но е на Руски ), а и защо ви е Неро? То запис става и с Window-а даже. VCD-то е съставено просто от 2 папки: Video и Audio който просто записваш и толкова. ПП: DVD-lab studio също е добро и не само записва, но и прави DVD менюта, но има 30 дневен пробен период. Но не съм записвал с нея, а правих пробно копие на диска и с една програма симулирах DVD за да прегледам какво е станало. Други варианти колкото щеш. Не прочетох всичко, нооо... на DVD ли ще се гледа или Компютър с DVD?
  6. Мерси Ами явно при Internet Explorer работи само ако си записал сайта в любими иначе не :'( Гадно
  7. Не ще. Много странна работа. И преди съм пробвал, но виждат се такива от сайтове, но от мой не се появява. Пълна мистерия. ПП: По принцип може и да е с gif-че бях чел
  8. Трябва и нещо друго, но какво... на мен така съм пробвал, но не работи. Явно нещо изпускате.
  9. Първо здравейте и честита нова година, относно програмата... ами аз съм пъхал в нея цял филм от 700Мбайта или към 2000-3000 части и си работи ,а и това за песента... може да се скаси, но и зависи от версията. При XP е с версия 1.1.2427.1 (не 2.00) и такива екстри като описаните с началните надписи и меню Tools няма както и SP2 и даже 1 не са част от Windows, а се изтеглят и и нсталират. ПП: Да не кажем, че SP2 работи на малко машини и на така като моята направо и видя сметката и едвам си поправих горе-долу Windows-а после. Да не говорлим, че този Пак е голям колкото целият Windows. А за добавянето на още песни... ами Import-ваш песента първо, после кликваш на нея и я местиш както първата. появява ти се едно [] и гледаш просто да е след края на предната. Между другото ако преместиш едната снимка върху другата се получава плавно преливане на едната в другата По привцип това става като първо "увеличиш" клипа отдолу който създаваш, после маркираш снимката и по-горе ти излизат едни триъгалничета. с тях може да напрвиш да заема по голям интервал от време или по маълк. Демек по дълго да стой на екрана. Просто я преместваш малко да е върху предната с 1 деление и се получава преливане
×
×
  • Създай ново...