Jump to content

Няма истински приятели на тоя свят обаче


Препоръчан пост

:'( :'( :'( :crosseyes1:

 

Преди 15 мин. момичето,с което имам връзк ами каза,че искала да скъсаме,че и било по-добре БЕЗ мен,мразила ме...отвратително е просто...а дори незнам защо,винаги см ебили в супер отношения.

 

В допълнение на тоя свят само 3 верни приятеля съм имал,но поне за 1-ния съм 100% сигурен.Никакви скарвания,помощ и т.н.

Незнам,защо целият свят буквално ми се подиграва и се говорят невярни простотии по мой адрес.Че то на известните личности не им се приписват такива лъжи,колкото на мен.

 

Просто е отвратително това,че всички са използвачи.......

 

 

:bored: За това мога вече спокойно да акаж,че истинско приятелстви няма.Ако някой е пряителс теб то е заради парите ти,заради нещо което му даваш или защото с твб си ЗАПълва времето...

Link to comment
Сподели другаде

Има и още как!Те първа ще го разбереш :hesthebest: Аз лично имам един братчет с ,който от 12години сме приятели и никога не сме се предавали!Но наистина има хора които,като си с тях ти се правят на приятели,но заговорничат срещу тях!
Link to comment
Сподели другаде

Виж Breathing^You@Love, не те познавам, но ми направи впечатление/от една друга тема/, че в последно време си доста притеснен, тъжен и объркан. А нямаш причина за това.

Приятел е този, който знае всичко за теб и все още те харесва. А трима верни приятели си е цяло богатство. Ти си направо щастливец.

В един филм героят изрече думи, които се врязаха в паметта ми: "Ако прекалено дълго се взираш в Бездната, тя започва да се взира в теб." Така че гледай по-ведро на живота и ще видиш, как всичко си идва на мястото. А, ако се тормозиш от това, защо Пепа/Ганка/Иванка не си пада по теб, просто си кажи " Е няма значение, така или иначе аз заслужавам някоя по-готина".

 

Харесвам Димчо Дебелянов, а той има един прекрасен стих” След бури - мир и тишина, след нощ - безбрежна светлина. Винаги има баланс не само в природата, но и в живота ни. Понякога е добре да загубиш,за да оцениш това , което имаш!

 

Мисли позитивно, дай си един сън време, и ще видиш утрешния ден по друг начин.

Поздрави и горе главата! Мисля, че не случайн си си избрал точно този никнейм :yes:

Link to comment
Сподели другаде

Ами да напоследък съм объркан,ама и не само,то 3 пряители не са баш така,защото единия само с чат си комуникираме-замина си....Вторият и тойх си замина....и третия ми е чрез чат.

 

:crosseyes1: :crosseyes1: :crosseyes1: :crosseyes1: :crosseyes1: :crosseyes1:

Просто е ужас как някой те използва за всичко.

Link to comment
Сподели другаде

Ако това са ти инстински приятели, те ще си останат такива завинаги. Както каза antishoC трябва да се радваш, че ги имаш. Независимо дали са до теб или на 100 км от теб, само мисълта че имаш толкова добри приятели трябва да те кара да се чувстваш по-добре. Някои хора казват: "Загубих най-добрия си приятел". Като ги попиташ как, най-честия отговор се оказва този: "Ами скарахме се и.... ". Щом е най-добър приятел трябва да се преодоляват такива караници. Невъзможно е да ги няма, но ако човека до теб наистина разчита на теб мисля, че би направил всичко възможно за да не развали приятелството си с теб.

 

Светът е изпълнен с всякакви хора. Такива, които искат мило и драго за теб, а други-които се чудят как само да ти навредят. Но не показвай това. Ти си личност. Това че ти преписват неща, които не си извършил или казал, може да означава единствено, че нещо в теб ги дразни. Нещо, с което ти си по-добър от тях. Това показва и още нещо- невъзможността им да примат тези проблеми с вдигната глава. Хората са казали- няма перфектен човек. Не ти трябва да се нагласяш към характера на хората. Те трябва да го правят. Така че не се предавай, а продължавай напред. Незнам на колко години си, но въпреки това все още имаш дълъг път в живота, който трябва да извървиш. Ще се сблъскаш с много различни ситуации, различни хора, но трябва да продължиш. Предлага ни се само един живот- живей го пълноценно.

 

Инстинските приятели са някъде там. Може вече да си ги намерил. Ти сам ще разбереш кои са те. Те не са просто приятели-те са част от самия теб.

 

Сега съм на 16 години, преживял съм доста неща, но знам че ме очакват още много. Затова всеки ден си припомням най-важното-че имам подкрепата на най-близките ми хора-семеийството и приятелите.

Link to comment
Сподели другаде

  • 8 months later...
Каквото и да говорим нещото, за което написах в google и дойдох тук е вярно на тоя свят няма истински приятел. Редактиран от Nicky
Кирилица... Да не се повтаря тази шльокавица
Link to comment
Сподели другаде

Има, има "ИСТИНСКИ ПРИЯТЕЛ", НО още не сте го намерили защото не знаете как да Го търсите!

И за да ви подсетя ще ви кажа ,че ние и неверни да сме той винаги Верен остава ;)

Link to comment
Сподели другаде

  • 1 month later...
Има истендки приатели и още как .... , но те не са онези с които си пиеш бирата, и тези които са с теб когато всичко ти е ОК! Напротив те се виждат в трудните моменти, когато имаш нужда от тях ...
Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...