Jump to content

Ръководство за работа с Format Factory!


Препоръчан пост

  • 2 months later...
  • Отговори 155
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Публикувани изображения

  • 10 months later...

 Здравейте на всички знаещи и можещи.

 Може би ще е смешно на някои, които знаят как, но на мен ми е непонятно как да рипвам от ДВД например в AVI.  Имам няколко ДВД филма, които искам да ги конвертирам и едновременно с това да ги събера в СД диск и както и да опитвам, колкото и да пробвам, не успявам да стигна до краен резултат. Явно има някаква тънкост, която аз не мога да я разгадая, но как да я разгадая, като съм един ГОЛЯМ лаик, да не кажа и по-силна дума.

 Ако може някой от вас да ми обясни, но по възможност "дума по дума", и с по-лесно смилаеми думички, че все още съм много назад с тази техника. Предварително благодаря на всички!!!

 

Link to comment
Сподели другаде

  • 1 year later...

Моля за помощ, носледвах всички стъпки внимателно и накрая когато искам да отворя конвертирания видеоклип в папката той не излиза. Преди да видя този форум ми се наложи да вградя субтитри и без да искам направих малка грешка. Изтеглих си видеоклипа и субтитрите без даискам отворих субтитрите с microsoft word  и настроих ( без да искам) комютъра ми да отваря всеки един файл от този тип с word, мисля че за атова не ми се получава. Сега може ад съм изръсил голяма глупост , но си нямам никакво понятие от такива неща , Моля помогнете, защото ми е много важно да разбера как става. Благодаря!

Link to comment
Сподели другаде

Какво значи „той не излиза“? 

 

Задаването на Word като основна програма за отваряне на субтитри не трябва да попречи по никакъв начин на успешното им вграждане.

Link to comment
Сподели другаде

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...

×
×
  • Създай ново...