Jump to content

Проблем с отварянето на страници в интернет?


Препоръчан пост

Здравейте, от около месец при мен възникна проблем с отварянето на пощата ми (hotmail.com), също и home.live.com - някой знае ли какъв може да е проблема? Обикновено ми изписва че интернет експлорър не може да отвори страницата. Странното е че това става на лаптопа, който е с кабелен интернет, а друг лаптоп с мобилен интернет отваря пощата без проблем.Кажете каква информация още да ви подам? Благодаря на всички предварително.
Link to comment
Сподели другаде

  • Отговори 34
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Други сайтове отварят ли се нормално? Сайтове на антивирусни и antimalware програми? Какъв защитен софтуер използваш? Пробвано ли е с алтернативни браузъри?
Link to comment
Сподели другаде

Здравейте, по принцип няма особен проблем с отварянето на други страници. На лаптопа(където не се отваря пощата) съм с Internet Explorer версия 6 и антивирусна Аваст. На мини-лаптопа, където съм с мобилна връзка и всичко се отваря съм с Internet Explorer версия 8 и NOD32. Бях обновила на лаптопа версията на браузъра на 8, но помислих че оттам идва проблема и се върнах на 6. Знам че преди време атакуваха акаунти в Hotmail и е нормално да имат някакви проблеми, но ми е странно и чудно, защо се отваря на един компютър, а на друг не. Явно има някакви настройки, които не са ми ясни.
Link to comment
Сподели другаде

  • 2 weeks later...

Здравейте по повод отварянето на пощата hotmail.com и home.live.com.Трябва да обърнеш внимание какво ти изписва IE,аз лично се сблъсках с такъв проблем.Опитах с какви ли не чупки и чалъми докато накрая прочетах внимателно съобщението на IE.То гласеше "сертификата за достъп или е изтекъл или още не е в сила".При което обърнах внимание, че дата на PC в него момент беше с 2 години по напред.След въвеждане на правилна дата на PC проблема се отстрани,и вече имах достъп до сайта и употребата на MSN.

 

П.с.Мисля че се наложи да включа и SSl 2.0 на IE

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...

×
×
  • Създай ново...