Автоматичен рестарт с неопределено време
Публикувано: 08 July 2009 - 21:24
Публикувано: 08 July 2009 - 21:59
След това можеш да опишеш проблема малко по-подробно и грамотно.

Не съществува такова нещо като абсолютна обективност. Затова ползвам Google, Wikipedia, търсачката на форума, чета някои съвети и правилата на форума.
Публикувано: 08 July 2009 - 23:42
По темата имам ерори:
0x0000008E (oxF490D3DC,0xB9F2ABB4,0x00000000.
Проблемът е, че компютъра се рестартира сам когато той си иска.... Най-често се случва когато цъкам уоу или гледам филм. Като пусна компютъра 15-30мин и бум. Мисля, че е от 1 драйвър за мишката, но моля някой да погледне и да каже за тия ерори на синият екран.
Търся отговори по темата ми не критики!
Публикувано: 09 July 2009 - 00:36
Ще получим ли информация за статуса на грешката и хардуера?
А ако не знаеш, за да ти се помогне е нужна информация, не сърдене.
Love is just a chemical, no matter the origin. We give it meaning by choice.
- Eleanor Lamb (BioShock 2)
Публикувано: 09 July 2009 - 01:07
Гадно е да останеш съвсем без Пе-Це...Добър вечер на вс. от известно време ден-два компютъра - ТРРРРР и се реска, обикновенно когато играя УоУ сървъра крашне за 5 минути и се изнервям влезна после пак и ТЪПИЯТ компютър се рестартира идва ми да го насеча с нещо. Направих настройката да не се рестартира - същото, но записах някакъв ерор psyhical dump memory нз си кво. Моля ви помогнете кажете кой ерор да препиша с какво и как. Ще откача вече, но преди това ще остана без ПЦ много е кофти.

Публикувано: 09 July 2009 - 02:10
Публикувано: 09 July 2009 - 02:39
2. Малко ми е трудно да повярвам на твърденията ти за изпита при положение, че не можеш да си опишеш проблема по ясен и разбираем начин.
Love is just a chemical, no matter the origin. We give it meaning by choice.
- Eleanor Lamb (BioShock 2)
Публикувано: 11 July 2009 - 18:43
Случайно видео картата да ти е NVIDIA?Да имах 1 програма и това се оправи. Raven едно е форум друго е иЗпит аре както казваш. Все ми е едно как ще го драсна във форума семи е друго как на листа за изпита. Преразказа ми беше пълен с 2 грешки само тъй че.... Не ми е да се обяснявам след този проблем като го реших последва друг не по-малко дразнещ: Като гледам филм или слушам музика 70-80% от случаите като се активира К-Лите кодеците или нещо подобно изгледам филма/наслушам се и пускам нета. Пиша адрес и ми излиза прозореца Връзката е/беше прекъсната без да хитвам ескейп или нещо подобно и няма нет, а скайпа си е на линия пиша си вс. ама в уоу немога да влезна или да отворя сайтове - рес и се оправя, но искам нещо по удобно ?
G1.Sniper Z87 | i7-4771 | R9 290 TRI-X | Barracuda 1tb | EVO 120gb | 2x8GB Evo Potenza 1866 CL9 | M12II 750W EVO Edition | Hyper 212 EVO | CM 690 III | XL2411T | R1600T
Публикувано: 11 July 2009 - 20:58
Дай информация за системата, с която работиш:
1. Дънна платка, видео карта, дискови устройства, захранване - имена, модели на устройствата, параметри;
2. Състояние на компонентите - температури, захранващи напрежения, S.M.A.R.T. състояние на дисковите устройства;
3. Софтуер - операционна система, актуализации към нея, антивирусна програма, активни процеси по време на работа, процеси, които се стартират автоматично при стартиране на системата.
Това е основна информация и без да разполагаме с нея трудно ще можем да дадем конкретни предложения.

Не съществува такова нещо като абсолютна обективност. Затова ползвам Google, Wikipedia, търсачката на форума, чета някои съвети и правилата на форума.
0 потребители четат тази тема
0 регистрирани потребители, 0 гости и 0 анонимни потребители