Прехвърляне към съдържание

Снимка

Автоматичен рестарт с неопределено време

• Моля, влезте, за да отговорите
8 отговора по тази тема

#1 HandOfDoom

HandOfDoom

Потребител

• Потребители
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 4 мнения

Публикувано: 08 July 2009 - 21:24

Добър вечер на вс. от известно време ден-два компютъра - ТРРРРР и се реска, обикновенно когато играя УоУ сървъра крашне за 5 минути и се изнервям влезна после пак и ТЪПИЯТ компютър се рестартира идва ми да го насеча с нещо. Направих настройката да не се рестартира - същото, но записах някакъв ерор psyhical dump memory нз си кво. Моля ви помогнете кажете кой ерор да препиша с какво и как. Ще откача вече, но преди това ще остана без ПЦ много е кофти.

#2 panevdd

panevdd

Потребител

• Глобални модератори
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 3055 мнения

Публикувано: 08 July 2009 - 21:59

На първо време можеш да си помогнеш сам, като прочетеш темата Българският правопис и граматика, правилата и изключенията и Съветите за успешна взаимопомощ.
След това можеш да опишеш проблема малко по-подробно и грамотно.
Публикувано изображение Публикувано изображение
Не съществува такова нещо като абсолютна обективност. Затова ползвам Google, Wikipedia, търсачката на форума, чета някои съвети и правилата на форума.

#3 HandOfDoom

HandOfDoom

Потребител

• Потребители
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 4 мнения

Публикувано: 08 July 2009 - 23:42

Търся отговори по темата не критики. С гумена клавиатура се пише трудно. На испита за кандидастване по български език и литература имам 5.17. Исках от по кратката страна да ми се помогне...
По темата имам ерори:
0x0000008E (oxF490D3DC,0xB9F2ABB4,0x00000000.
Проблемът е, че компютъра се рестартира сам когато той си иска.... Най-често се случва когато цъкам уоу или гледам филм. Като пусна компютъра 15-30мин и бум. Мисля, че е от 1 драйвър за мишката, но моля някой да погледне и да каже за тия ерори на синият екран.
Търся отговори по темата ми не критики!

#4 Night_Raven

Night_Raven

Subject Delta

• Администратори
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 23243 мнения

Публикувано: 09 July 2009 - 00:36

Сериозно ли имаш 5.17, при положение, че си написал "испит" и не знаеш какво е запетая и кога се използва?
Ще получим ли информация за статуса на грешката и хардуера?
А ако не знаеш, за да ти се помогне е нужна информация, не сърдене.

Love is just a chemical, no matter the origin. We give it meaning by choice.

- Eleanor Lamb (BioShock 2)

#5 Nazikov

Nazikov

Потребител

• Потребители
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 2125 мнения

Публикувано: 09 July 2009 - 01:07

Добър вечер на вс. от известно време ден-два компютъра - ТРРРРР и се реска, обикновенно когато играя УоУ сървъра крашне за 5 минути и се изнервям влезна после пак и ТЪПИЯТ компютър се рестартира идва ми да го насеча с нещо. Направих настройката да не се рестартира - същото, но записах някакъв ерор psyhical dump memory нз си кво. Моля ви помогнете кажете кой ерор да препиша с какво и как. Ще откача вече, но преди това ще остана без ПЦ много е кофти.

Гадно е да останеш съвсем без Пе-Це... :haha: Преди време и аз като теб щях да откача с мойто Пе-Це. За един ден два пъти преинсталирах уиндоус, защото започна да прави като твоя - постоянно сини екрани на чисто нов уиндоус и не ще да се оправи. После се усетих (а по-късно и четох), че проблема идва от защитната стена Ashampoo Firewall, която инсталирах тогава. Разкарах я и се оправи. Ти да не би да имаш същата стена?

#6 HandOfDoom

HandOfDoom

Потребител

• Потребители
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 4 мнения

Публикувано: 09 July 2009 - 02:10

Да имах 1 програма и това се оправи. Raven едно е форум друго е иЗпит аре както казваш. Все ми е едно как ще го драсна във форума семи е друго как на листа за изпита. Преразказа ми беше пълен с 2 грешки само тъй че.... Не ми е да се обяснявам след този проблем като го реших последва друг не по-малко дразнещ: Като гледам филм или слушам музика 70-80% от случаите като се активира К-Лите кодеците или нещо подобно изгледам филма/наслушам се и пускам нета. Пиша адрес и ми излиза прозореца Връзката е/беше прекъсната без да хитвам ескейп или нещо подобно и няма нет, а скайпа си е на линия пиша си вс. ама в уоу немога да влезна или да отворя сайтове - рес и се оправя, но искам нещо по удобно ?

#7 Night_Raven

Night_Raven

Subject Delta

• Администратори
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 23243 мнения

Публикувано: 09 July 2009 - 02:39

1. Във форума също си има правила и изисквания. Ако някой не ги спазва и не му пука за тях, значи той/тя е готов(а) да си понася евентуални последици и/или критики.
2. Малко ми е трудно да повярвам на твърденията ти за изпита при положение, че не можеш да си опишеш проблема по ясен и разбираем начин.

Love is just a chemical, no matter the origin. We give it meaning by choice.

- Eleanor Lamb (BioShock 2)

#8 liver

liver

Потребител

• Потребители
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 840 мнения

Публикувано: 11 July 2009 - 18:43

Да имах 1 програма и това се оправи. Raven едно е форум друго е иЗпит аре както казваш. Все ми е едно как ще го драсна във форума семи е друго как на листа за изпита. Преразказа ми беше пълен с 2 грешки само тъй че.... Не ми е да се обяснявам след този проблем като го реших последва друг не по-малко дразнещ: Като гледам филм или слушам музика 70-80% от случаите като се активира К-Лите кодеците или нещо подобно изгледам филма/наслушам се и пускам нета. Пиша адрес и ми излиза прозореца Връзката е/беше прекъсната без да хитвам ескейп или нещо подобно и няма нет, а скайпа си е на линия пиша си вс. ама в уоу немога да влезна или да отворя сайтове - рес и се оправя, но искам нещо по удобно ?

Случайно видео картата да ти е NVIDIA?

G1.Sniper Z87 | i7-4771 | R9 290 TRI-X | Barracuda 1tb | EVO 120gb | 2x8GB Evo Potenza 1866 CL9 | M12II 750W EVO Edition | Hyper 212 EVO | CM 690 III | XL2411T | R1600T

#9 panevdd

panevdd

Потребител

• Глобални модератори
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 3055 мнения

Публикувано: 11 July 2009 - 20:58

Искаш конкретна помощ, а не посочваш конкретна инфрмация. Как според теб да открием проблема по твоето описание "... от известно време ден-два компютъра - ТРРРРР и се реска..." ?
Дай информация за системата, с която работиш:
1. Дънна платка, видео карта, дискови устройства, захранване - имена, модели на устройствата, параметри;
2. Състояние на компонентите - температури, захранващи напрежения, S.M.A.R.T. състояние на дисковите устройства;
3. Софтуер - операционна система, актуализации към нея, антивирусна програма, активни процеси по време на работа, процеси, които се стартират автоматично при стартиране на системата.
Това е основна информация и без да разполагаме с нея трудно ще можем да дадем конкретни предложения.
Публикувано изображение Публикувано изображение
Не съществува такова нещо като абсолютна обективност. Затова ползвам Google, Wikipedia, търсачката на форума, чета някои съвети и правилата на форума.

0 потребители четат тази тема

0 регистрирани потребители, 0 гости и 0 анонимни потребители