Напиши ни някой други студентски бисери
Учителка по География към ученик:
"Сега пиша отцъствие на директора и отиваш в тях"

Искала е да каже горката "Пиша ти отцъствие и отиваш в кабинета на директора"
Поздрави!!! 
Готово! На драго сърце vincenzo!
Аз досега се пукнах от смях, докато ги препрочитах- 31 страници са.
Заповядай:
...Карл V е роден при леля си, защото майка му тогава не била там.
...Наполеон бил диктатор защото имал способността да диктува по няколко писма наведнъж. Той мразел англичаните - сърдел им се, защото го принудили да умре в прегръдките на св. Елена.
...През деня Земята се върти около Слънцето, а през нощта около луната. Като се върти Земята показва задницата отпред и предницата отзад. Земните меридиани разделят Земята на 24 парчета. Те служат за да въртят Земята около луната. Има два тропика: тропика на Рака и тропика на Проказата ...
...Най-известната река е Дунав. Тя е международна, защото всички народи пеят "На хубавият син Дунав".
Луната е обитаема, защото там свети.
Съставът на Слънцето е познат благодарение на пробите, които са вземали от него учените.
Галилей е успял да завърти Земята, но църквата го подложила на мъчения, защото искала да го накара да я спре.
Всяка година кравата си има по едно теле, благодарение на бика, който е крава без виме.
Изкуственото осеменяване е когато ветеринарят замества бика.
Жените от племето пееха и танцуваха около огъня, а малките членове отмерваха ритмично такта.
От творбите на Вапцаров ни гледа озъбеното свирепо куче.
Свръхжените се отличават със слабоумие и безполовост.
Преди милиони години конят бил малко животно, наподобяващо вампир...
След дълго развитие конят се превърнал в сложно и добре устроено животно, напомнящо днешното магаре.
Заекът вижда идващата лисица, получава сърцебиене и кръвоносната му система започва да циркулира.
При това положение куршума пада по прав ъгъл 50-60 градуса...
(преподавател по НВО)
Партизаните газели 9 метра сняг до колене...
(преподавател по НВО)
Византийците нападнали Ахелой и почиващите се разбягали...
(преподавател по НВО)
Hищо не знаете вие. Знаете ли какъв менингит върлуваше през войната? Знаете ли какво е менингит? От него или се умира или се полудява. Аз съм го карал два пъти...
(преподавател по НВО)
ЕЕ -> Цар Иван Асен запушил прохода със задните си части и минал в атака с предните...
Ами засега толкова! Дано са ви харесали!