Jump to content

Сайтове за наддаване на стоки -


Препоръчан пост

Отварям тази тема с цел да се информирам малко за този вид сайтове.Дали те в действителност вършат работа или са измамни - т.е. печелят пари чрез SMS-и и чрез други начини,а всъщност ние нищо не получаваме.Тъй като никога не съм ползвал такива сайтове,реших да попитам тук.
Link to comment
Сподели другаде

Отварям тази тема с цел да се информирам малко за този вид сайтове.Дали те в действителност вършат работа или са измамни - т.е. печелят пари чрез SMS-и и чрез други начини,а всъщност ние нищо не получаваме.Тъй като никога не съм ползвал такива сайтове,реших да попитам тук.

Здравей, ако под наддаване на стоки имаш в предвид търгове аз лично ползвам АУКРО и ти гарантирам 100% че не са фарс.Ако си купиш нещо ти го пращат с куриер до адрес и плащаш при доставката или с наложен платеж по пощата ( няма как да те излъжат ). ! :yes: :)

Link to comment
Сподели другаде

Може да се обобщи - има сайтове, които са реални - няма проблеми с тяхната употреба, легитимни са. Други не са. Т.е. преди да ползваш услугите на някой сайт провери мненията за него от други потребители. Това се отнася за всички сайтове свързани с търговия впрочем.
Link to comment
Сподели другаде

Има и дриг тип сайтове - продаващи скъпи стоки за стотинки- предполагам тях си имал в предвид - тяхната печалба идва от купуването на кредити, като 1 кредит ти дава право на едно наддаване. И докато наддаваш, искайки да закупиш нещо за стотинки, неусетно даваш десетки левове за кредити, за да може да предложиш с 1ст. по-висока цена. Тези сайтове обикновенно имат работно време в светлата част на денонощието, предполагащо повече наддавания и печалба за тях.

А дали не лъжат, и законни ли са- не знам.

Най-добрата реклама/анти-реклама, са отзиви от потребители на съответният сайт, по възможност във форум, който не е страна - по-обективно е.

Link to comment
Сподели другаде

Сетих се за сайта "купи сега"- бих искала някой, който го е ползвал да сподели с нас :wink1: . Нещо съмнително ми се струва, 1- регистрираш се 2- активиране на картата ти ( виза или каквато имаш) чрез банкомат ( от там са кредитите ти ) и чесно казано аз стигнах до регването само :bangbang: .

Има и такива от които уж си купуваш техника, лаптопче или нещо по принцип скъпо, на минимални цени като предварително си заплащаш доставката уж е внос от Англия- пълни глупости според мен :giggle: . Преди да пазаруваш онлайн :computer: провери коментарите на потребителите или " потърпевшите :'( " за съответния сайт или е-магазин.

Link to comment
Сподели другаде

За kupisega само съм слушал, че си дават това, което си спечелил. Това, че пише, че даден продукт от 1000 лева там се продава за 4 5 е всъщност стратегията на сайта за да бъде по-интересен. Накратко ще обясня как действа сайта. Закупуваш си кредити, които цени за тях се посочени в сайта, примерно: 500 кредита = 345 лева, приблизително 0.69 за 1 кредит. Всички търгове започват от 99 стотинки. Когато някой наддава цената се увеличава с една стотинка, а от сметката на този клиент се изразходва един кредит. Т.е. 0.69 ако си си купил 500 кредита. За да се вдигне цената от 99 стотинки до 4 лева се тъгуват цели 3 лева. Т.е. 300 пъти. 300 * 0.70ст.(средно) = 210 лева. Е, тук определено сайта е на загуба. Но някой печели тогава, когато никой не е заложил след него определено време(30 сек или 1 мин. ако не се лъжа). Вечерта търговете се спират и продължават на следващия ден. Някои хора само това следят. И колкото повече наддават хората, толкова повече печели и сайта. Вярно има оферти от които може би се набутват много, но пък има такива от които за нещо струващо 60/70 лева те търгъват до 4 5 лева т.е. 200 лева се търгуват за предмет, който струва 3 пъти по-малко. И това е само в случай, че хората са си купили 500 кредита и им излиза по 0.69 ст на кредит. Колкото по-малка оферта за кредити се взима, толко по-скъп излиза един кредит. Така че нещата се балансират и дори са в голям плюс за сайта.
Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...