Jump to content

Проблем с TeamViewer за отдалечен достъп


Препоръчан пост

От моето едногодишно използване на TeamViewer също така установих, че връзката е доста по-бърза с TeamViewer, отколкото с UltraVNC- например ми се налага да гледам клипове на отдалечения компютър- при UltraVNC е почти невъзможно да ги гледаш в реално време(кадрите са през няколко секунди), докато с TeamViewer има съвсем леки накъсвания. Проблема при TeamViewer е, че връзката прекъсва през определено време и не става за прехвърляне на големи фалове.

Между другото от скоро използвам и Remote Office Manager и ми направи много добро впечатление- удобна, с добри настройки. Само че е платена.

Link to comment
Сподели другаде

:offtopic:

Това е ясно, но не ми обясни забележката си" какво общо имат хамачи и динамичния адрес".При положения, че се променя постоянно адреса , как ще направиш връзка с UltraVNC, която можеш да прекъсваш и възстановяваш по всяко време.

Написал съм го, но явно няма кой да чете:

А всъщност проблемът с динамичния публичен адрес се решава със безплатните услуги на DynDNS или на Nо-IP.

 

Отделно от мен няма как да прочетеш за нереален адрес - и няма защо да се опитваш да ми сложиш думи в устата! Намирам това "не знам как ще го наречеш, но нещо което има определени цифри да го наречеш нереален, е малко нереално" за меко казано заядливо, и поради тази прична не виждам причина да давам съвети по проблемите ти! :devil:

Link to comment
Сподели другаде

Малко, много малко пояснения:

 

А всъщност проблемът с динамичния публичен адрес се решава със безплатните услуги на DynDNS или на Nо-IP.

 

Та въз основа на това какво общо има динамичният публичен адрес и Hamachi?!?

За да ползваш безплатните услуги на тези сайтове, първо трябва да се регистрираш, създадеш домейн, да изтеглиш програма която да настроиш ........ и всичко това за една проста връзка между два компютъра, която може да стане с инсталиране на една програмка, правеща всичко сама. И цялото това безсмислено писане по клавиатурата става само заради едно безсмислено изречение: "Та въз основа на това какво общо има динамичният публичен адрес и Hamachi?!?" Вместо да питаш, сам си отговори.

Link to comment
Сподели другаде

Вече със сигурност останових, че поблема при TeamViewer е в това че няма съвместимост между версия 3 и версия 4 на програмата и затова с моя приятел не сме могри да осъществим връзка, но ако и двамата сме с едни и същи версии на програмата /например ако и двамата ако сме с версия 3 или и двамата сле с версия 4/ няма проблеми при връзката т.е. задължително и двамата трябва да сме с едни и същи версии на програмата

 

Не трябва и двамата да сте с едни и същи верси.Аз ползвам В 4 а едно приятелче В 3.5 и никъкъв проблем при свързването даже аз сам от Испания...

Защо не пробваш CrossLoop аз съм сега с нея и е много добра,несна без никакви настройки само трябжа да се регистрираш в саита им,не изисква реално ИП...

Link to comment
Сподели другаде

:offtopic:

По-горе писах, че няма нереален IP адрес, всички са реални! Явно имаш в предвид "частен".

Да, така, е, NAT винаги пропуска изходящите заявки...

 

@ eleena

Ти си някакъв уникум - по въпроса, който ти зададох си личи, че имаш толкова забележително упорит инат, че и антиКПС (КПС - Камък-Пирон-Сламка, уред от казармата за изпиване на мозъка) да използвам, сигурно пак няма да има смисъл... Отделно ако си направиш труда да опишеш стъпка по стъпка и настройката на хамачи, сигурно ще забележиш. че и ТЯ не може да направи всичко сама. Или някой друг ти е направил това?

 

И недей да се величаеш толкова много... Написах постовете тук не заради теб (вж. по-горе за антиКПС), а за да посочвам тази тема при други подобни случаи! :yesss:

Link to comment
Сподели другаде

Може и да няма официално нереални адреси, но е на практика почти възприето вътрешните IP адреси да се наричат така. Разбира се ти държиш да демонстрираш знания и цепиш косъма на две.

Българска работа.

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...