Jump to content

Ръководство за инсталация на Windows 7


Препоръчан пост

Не знам какво и как си инсталирал, но от картинката изглежда така, сякаш дискът е пренацепен из основи на два нови дяла. Ти как точно инсталира Windows 7?
Link to comment
Сподели другаде

  • Отговори 436
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Публикувани изображения

I.Запис на Image c NERO

II.Boot from CD & DVD

III. При избор на устройство дадох първото ( С ) на което беше инсталирано VISTA ( а по - късно и Win 7 ), като от допълнителни избрах FORMAT .

IV.и така нататък без да ПИПАМ второто ( D: ) устройство ! Както е описано на първа страница .

Link to comment
Сподели другаде

Ти сигурен ли си, че даваш снимка от твоя компютър? Дял C: при теб е реално 93GB, а не 50GB, както казваш. Ако само си форматирал по време на инсталацията на Windows 7, не би трябвало да се е променило нищо.
Link to comment
Сподели другаде

Това е чудото на ASUS . :haha: Благодаря на всички отзовали се ! Минах през Windows XP , на няколко Флашки събрах информацията от D : и сега съм отново с Windows 7 . По скоро се интересувах дали някой е имал подобен проблем .И най-вече дали не е проблем на 7 - цата . Още веднъж благодаря !
Link to comment
Сподели другаде

Явно всичко е било от" Еxpress gate" . Така и не разбрах за какво точно служи , но от самото начало беше инсталирано на D: -то в ASUS - a . Сега форматирах всичко ( и С: и D: ) и всичко е ОК . Компа лети !

Много ми харесва Win 7 - дано не се сго...ва като Vista -та !

Link to comment
Сподели другаде

Не ти е активиран windowsa.Искам да попитам,някой запоанат ли е с процеса NT Kernel & system?Прави ми впечатление,че държи доста рам около 70-90 MB.

Аз и сам виждам,че не е активиран."Стандартните" методи за активация обаче не дават никакъв резултат...Започвам да подозирам инфекция..

Link to comment
Сподели другаде

  • 2 months later...
здравейте. имам следния въпрос. искам да си инсталирам уиндоус7, а нямам драйвери,имам диск с драйвери за виста,ще станат ли ако ги сложа или трябва да търся нови драйвери ?
Link to comment
Сподели другаде

При мен драйверите за Vista свършиха работа . Ако се притесняваш ползвай програмка от сорта на " DriverMax " . http://www.softvisia.com/download.php?view.841 Редактиран от Nicky
Линк към нашия каталог
Link to comment
Сподели другаде

По принцип драйверите за Vista стават и за 7, но все пак е препоръчително да провериш официалните сайтове на производителите на хардуер и да видиш за актуални драйвери, защото макар и Vista и 7 да са две изключително сходни операционни системи, все пак не са 1:1 и е възможно да има специфични характерни особености, които да са отразени в съответните драйвери.
Link to comment
Сподели другаде

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...

×
×
  • Създай ново...