Jump to content

Програма за ...


Препоръчан пост

Профили на .. за .. какво !?

Mozilla Firefox, Opera - И каталога с Браузъри.

На така дадена твоя информация от теб може да се отговори само по този начин. Тъй като вълшебното кълбо за четене на мисли е в ремонт...

Link to comment
Сподели другаде

Имам чувството, че ти самия не знаеш какво искаш, прав ли съм ? Какво толкова има да цъкаш ? Толкова ли е трудно да щракнеш на някой си профил със скрола на мишката и да се отвори в нов таб ? Според мен не са нужни ботове за едното щракане на един бутон.
Link to comment
Сподели другаде

Най-добре си изтегли браузъра на Mozilla - Firefox. След това можеш да му добавиш една "добавка" наречена - CoolPreviews. (там виж най-новата версия коя е). С нея можеш да преглеждаш линкове без да влизаш в тях (без да ги отваряш в нови таб-ове или прозорци) До линка ти се показва една иконка (синя с лупичка на нея) , щракаш и съдържанието на линка ти се показва в умален прозорец под мишката. Бих казал, че е полезно. Ама да съм честен и аз не съм сигурен точно какво искаш. Предполагам, че е нещо подобно. Дано съм помогнал :thumbsup:
Link to comment
Сподели другаде

П.С. Мисля, че пича иска някоя програма която да търси в импулса или в аха-то. Да си настрой критериите за момиче/момче и то само да го търси щото него даже и това го мързи да направи. Аз мисля, че за такива профили става въпрос.
Link to comment
Сподели другаде

Е ... па ти не можеш ли да се сетиш - за профили бе. Какво толкоз сложно има. Човека иска програма за разглеждане на профили ... по-елементарно нещо от това няма :) Са ако не можеш сам да отгатнеш за какви профили иска програма по-добре спри да се занимаваш с компютри :)
Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...