Jump to content

търся програма за автоматичен рефреш на уебсайт


Препоръчан пост

Здравейте, в нета намерих няколко такива програмки, но въпреки това не ми вършат работа - може би не търся каквото трябва :lookaround: :giggle: .

Трябва ми нещо, което при промяна на съдържанието на страницата веднага да го улавя и да го отразява. За сега постигам този ефект с лог-аут/лог-ин (сайта изисква регистрация, парола). :help:

Link to comment
Сподели другаде

Ще опитам и с опера, но се съмнявам да е това. Чух, че се използвала някаква програмка или скрипт. Иначе и ИЕксплорера също има опция за рефреш на фийдс, което предполагам, че е същото като това, което казваш. Настройката обаче е за 15 мин минимум и не ми върши работа, ако въобще е същото.
Link to comment
Сподели другаде

Ако не се лъжа Opera има опция Reload on every *** sec. Така ще можеш да си го нагласиш да се обновява през определено от теб време.

 

Опитах и с Опера - не се получава с въпросната опция. Трябва да е нещо, което да върши работа подобна на лог-аут/лог-ин.

Link to comment
Сподели другаде

Добре де, аз не разбирам точно какво ти се иска да направиш ?

Би ли обяснил по-подробно. Дадохме ти доста алтернативи как да опресняваш дадена страница през определен период от време без ти да се намесваш. Доколкото разбирам от въпроса ти, точно това ти трябва или не е точно така ?

Link to comment
Сподели другаде

Незнам защо не става с обикновено рефрешване. Новите неща ми се появяват само ако изляза и се логна наново, така че това което търся е програмка, плъг ин или друго, което да върши автоматично това.

Може би не задавам правилния въпрос, ако може променете темата да не е ..."рефреш" а ..."лог-аут/лог-ин"

Link to comment
Сподели другаде

WebSite-Watcher Ви позволява да наблюдавате сайтовете за ъпдейти и промени. Когато програмата открие промени в някой сайт, тя запазва новата и старата версия на сайта и оцветява променените участъци от текста.

За съжаление е платена, а и не знам колко добре си върши работата.

Link to comment
Сподели другаде

За съжаление не прави нищо друго, освен да обнови/рефрешне страницата и да види дали има промени от преди и след рефреша. Но на него не му трябва Рефреш, значи не му върши работа. Съмнявам се да има подобна програма, че да се логва и после да излиза :)

Пък и все пак ще споделиш ли сайта ако не е тайна ? може да се намери и друг начин.

Link to comment
Сподели другаде

сайта е:

http://www.kralstva.com

онлайн игричка :giggle:

По принцип ако останеш логнат след 2-3 минути се появява новото, но е дразнещо да чакаш и винаги използвам ре-лог. Искам ако мога да го заобиколя тоя момент.

Пример: в играта има пазар, на който другите играчи пускат стоки. Ако някой пусне стока след твоето логване често не можеш да я видиш, не се е появила. От друга страна рефреша на пазара при покупки и продажби е на всеки 10 мин., но ако остана логнат не мога да разбера веднага след рефреша дали съм продал или купил нещо- чак след 2-3 минути. Ако изляза и влезна пак - тогава вече се вижда. Надявам се че разясних точно идеята си.

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...