Jump to content

Проблем с рутер D-LINK DI-524


Препоръчан пост

Най-вероятно просто не осигурява необходимото напрежение или мощност - вместо 12V да осигурява 11.5V или вместо 500mA да осигурява 400mA... или комбинация от двете. Съответно, рутера просто не успява да стартира нормално.

Естествено, възможно е адаптера да работи добре, а рутера да се е повредил. Добре е да вземеш рутера със себе си, когато търсиш адаптер, за да можеш да го изтестваш на място.

Link to comment
Сподели другаде

  • 4 months later...
  • Отговори 91
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Публикувани изображения

Здравейте, да се включа и аз по темата с въпросния рутер D-Link DI-524 H/W ver: G2 F/W Ver: 3.12

Проблемът, който установих е свързан с локалната мрежа. Когато и двата компютъра са свързани кабелно се виждат и може да се трансферират файли помежду им. През Wi-fi не става. В момента едния компютър е кабелно свързан, другия е с Wi-fi. На този който е с кабел се виждат и двата, но като дам достъп да вляза в другия (този с Wi-fi то) ми дава грешка,че нямам права, независимо дали кликам на иконката или правя достъп по IP. Обратното - на компютъра, който е с Wi-fi, кабелния не се вижда, но при достъп по IP се влиза в шернатите файли. В момента кабелния е с windows xp, а този с wi-fi e с windows 7. Проблемът е същия и когато и двата компютъра са с windows xp. Защитната стена е изключена и е разрешено шерването на файли. Wi-fi картата е TP-link TL-WN551G (Atheros AR5005G). Някой да има идея коя настройка на рутера трябва да се бутне, или ще се окаже, че отново е проблем на самия рутер и фърмуера му ? :D Единствените настройки които са правени след ресет от копчето отзад на рутера са за PPPoE и парола за безжичната мрежа.

 

С рутер Edimax не съм срещал такъв проблем :)

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...

×
×
  • Създай ново...