Jump to content

Юнайтед подписва с Бербатов


jerry

Препоръчан пост

Юнайтед се отказа от Бербатов

 

 

 

Мечтата на Димитър Бербатов да заиграе в Манчестър Юн няма да се осъществи и през този трансферен прозорец. Причината е, че мениджърът на "червените дяволи" Алекс Фъргюсън не е готов да плати исканите от "шпорите" 30 млн. паунда и се е примирил, че ще трябва отново да разчита на върха на атаката на Уейн Рууни. Макар много да харесва качествата на Бербатов, шотландецът е изгубил търпение от постоянните спорове с шефовете на Тотнъм и най-вече словесния конфликт с президента на лондоснкия клуб Даниел Леви.

 

Според вестник "Times" войната на думи между Фъргюсън и Леви само е влошила и без това сложната ситуация, в която никоя от двете страни не беше склонна на отстъпки. Сега мениджърът на Юнайтед ще направи последен опит да привлече някой измежду Давид Вийя, Самуел Ето 'о, Карим Бензема и Роке Санта Крус, но много по-вероятно е да да остане без нов нападател.

 

Изданието коментира отдръпването на шампионите като лоша новина за Тотнъм, защото единственият друг отбор, който има интерес към Бербатов - Барселона, е заел изчаквателна позиция и не изглежда решен на всяка цена да преговаря за българина. При това положение наставникът на тима Хуанде Рамос ще се изправи пред сериозния проблем да се оправя с един футболист, който в мислите си отдавна е напуснал "Уайт Харт Лейн".

Link to comment
Сподели другаде

Приятелю, хубаво е, че ни информираш за развитието на сагата, но от уважение към пишещите братя трябва да споменеш и източника на тази информация. Сега ще го направя вместо теб, но за напред е хубаво да го споменаваш.

 

Източник: Sportal.bg

Link to comment
Сподели другаде

  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...