Jump to content

Търся програма за изчисляване на дограма


Препоръчан пост

Здравейте,

търся програма за дограма, която да изчислява за прозорец, примерно, колко профили, стъклопакети и други джаджи ще ми трябват.

Трябва ми или безплатна (ако има въобще такава :giggle: ) или някоя кракната

Предварително благодаря

Link to comment
Сподели другаде

Напомням т.3 от правилата на форума:

3. Забранява се публикуването на всякаква нелегална информация (кракове, пачове, генератори, пароли, серийни номера, музика, филми, книги и други) както и информация за извършване на нелегални действия (открадване на пароли, проникване в чужди компютри, нелегално наблюдение и други подобни), искането на подобна информация или подпомагането за намирането й чрез форума (чрез лични съобщения), както и препращането към сайтове с такава информация.
Link to comment
Сподели другаде

  • 2 months later...

Здравейте!

Работя за фирма CCG. Ние предлагаме такъв софтуер, който не е евтин, но можете да го тествате безплатно и да прецените дали ще Ви е полезен и си струва парите. Официалният сайт е www.ccg-bg.com .

Link to comment
Сподели другаде

Имам фирма с този вид на дейност и използвам програмата за която ти каза CCG, мисля, че няма друга програма за тази цел и доколкото знам всички в бранша използват тази. Изчисленията не се правят за 20 сек. на ум, купи си програмата и няма да съжаляваш.
Link to comment
Сподели другаде

  • 2 years later...
  • 8 months later...
Две години и дори малко повече е време за което аз успях да изпробам почти всички програми за дограма които се предлагат на пазар. Програма ПРОФИЛЕС мога да кажа добра но много сложна за употреба. Много време изисква да се изучи а след това се работи трудно за човек който не е вещ с компютри. По-моему най-лестна и най-удобна е програма JFAMES която аз съм инсталирал преди няколко месеца и съм доволен. Много бързо стават оферти и се чертае и пресмята също много бързо и лестно.
Link to comment
Сподели другаде

Със сигурност най-лесната програма е Ra Workshop - http://delice-bg.com/?page_id=1814

Проблемът е само в началото, защото трябва да вкараш цените и имената на всичките си профили. Обаче после всичко е много лесно и е много трудно да объркаш нещо. По-евтина е от Profiles

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...