Jump to content

Ръководство/наръчник за работа с ImgBurn


Препоръчан пост

  • 2 weeks later...
  • Отговори 380
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Публикувани изображения

Ех, малко хора обичат добре свършената работа. :)

Tools -> Settings... -> Write -> махаш отметката Prefer Properly Formated +RW.

 

Извинявам се за безпокойството. Още вчера се получи. Не така както си написъл, а чрез иконката за изтриването. Явно, когато слагам за първи път диск, т.е. още не записван с програмката, тя решава, че е нужно да го изтрие основно. Не ми даваше възможност за бързо триене. Но после, когато вече беше веднъж записван, ми позволи.

Link to comment
Сподели другаде

  • 2 weeks later...
:) Здравейте! Искам да запиша ISO файл на DVD диск. Към него в папката обаче има и MDS файл. Може ли някой да ми обясни какво да го правя него? Съжалявам ако е описано по-горе и не съм го разбрала. :blush:
Link to comment
Сподели другаде

Ако image файлът е на двуслоен DVD филм (DVD9), задължително посочи MDS, когато избираш кой файл да записваш на диска, защото той съдържа информацията за layer break позицията. Ако image файлът е за еднослоен диск (DVD5), няма значение кой от двата ще посочиш.

 

Това обаче е добър въпрос и виждам, че ще е добре да го добавя това в самия материал, защото е важно, а съм го пропуснал. Благодаря за неволното напомняне. :)

Link to comment
Сподели другаде

Здравейте отново! :crosseyes1: Въпросът ми сигурно не е за тук, но не намерих по-подходяща тема. Опитвам се да запиша cd с музика. На 2 от песните на диска обаче ImgBurn блокира / Not Responding /, когато се опитам да ги добавя за запис. Пробвах и с Nero. При добавянето на същите две песни и още 2 изписва The following file cannot be acessed from the specified path: C:/ Documents and Settings ...... .mp3. Пробвах да ги запиша и като обикновени файлове - също не може. А когато ги пускам на компютъра, песните тръгват и си вървят съвсем нормално. Въпросът ми е може ли все пак по някакъв начин да ги запиша, защото с останалите песни в папката няма проблем? :punish:
Link to comment
Сподели другаде

В коя точно папка се намират? Можеш ли да ги копираш в друга папка и да пробваш да ги добавиш от новата?

Като алтернатива за запис на аудио дискове мога да предложа Burrrn, но щом ImgBurn и Nero не се получава, е възможно и с Burrrn да не стане.

Link to comment
Сподели другаде

А, това вече е друго. Ти първоначално каза, че са MP3 файлове. Защитени WMA файлове е нещо доста различно. Не толкова, че са WMA, а че са защитени. Няма да можеш да ги запишеш при това положение. DRM (Digital Rights Management) няма да го позволи. Слушат се нормално, защото плеърите изискват лиценз за слушане от сайта на Microsoft, но дотам. Има програми, които могат да "конвертират" такива защитени WMA файлове, но ще загубиш мъничко от качеството, а и програмите са платени. Т.е. те не конвертират, а просто симулират друга звукова карта и симулират просвирване, като записват звука след това.

Виж дали този коментар няма да ти помогне да си направиш ръчно презаписа. Нещо подобно може да стане и ако имаш mp3 плеър, който поддържа възпроизвеждане на защитени WMA файлове.

Link to comment
Сподели другаде

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...

×
×
  • Създай ново...