Jump to content

Препоръчан пост

Искам да попитам имали начин за архивиране на данните при опера,както при Мозилата(MozBackup)

 

За паролите търсиш фаила wand.dat и си го запазваш където искаш на сигурно място за букмарките спийд дайла и т.н.т. стартираш Опера Линк и си правиш акаунт.

Link to comment
Сподели другаде

  • Отговори 87
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Публикувани изображения

  • 4 weeks later...
Здравейте. Реших да пробвам новата бета на опера. Обаче има един ''малък'' проблем, който е на път да ме откаже от този браузър. Всички отметки, които са в личната ми лента са нечетливи, заради аерото. Ето и нагледно за какво става въпрос. Горните две ленти са четливи, но на отметките не можаха ли да го направят да е като на горните две. След няколко минути ползване на браузъра, имам чувството , че са ми светили с прожектор в очите. Някакво решение на проблема?

post-8656-12663264450668_thumb.jpg

Link to comment
Сподели другаде

Смени си скина с класическия от версия 9 :D. Аз лично така правя.

Същата работа с всеки друг скин. Направо да мина на версия 7.43 викаш. :haha:

 

edit: а има ли начин да прехвърля отметките и паролите от опера към мозила? Казвайте, че се видях в чудо с тази нова бета на опера.

Link to comment
Сподели другаде

edit: а има ли начин да прехвърля отметките и паролите от опера към мозила? Казвайте, че се видях в чудо с тази нова бета на опера.

За паролите не знам, но се съмнявам. За отметките мисля, че можеш да ползваш съответната функция за внасяне в Mozilla Firefox.

 

Абе и аз си искам стария статус бар ама няма ! Тоя път са се "постарали" и са надминали и FF по недомислия.

Ако е бъг, евентуално може да бъде отстранен във финалната версия. А иначе дали са надминали Firefox по недомислия не знам, но са минали всички останали по скорост: Opera 10.5 grabs browser speed crown. За мен това е по-важно от разни там шарении и картинки.

Link to comment
Сподели другаде

Новия им статус бар така играе и подскача че през повечето време си отвличаш вниманието с него.А пък ако само бързина беше достатъчна щяхме да караме на текстови браузъри.
Link to comment
Сподели другаде

И аз току що тества новата Opera и наистина скоростта чупи рекорди! :bravo: Все едно запаметява кои елементи ги има в предната страница и в настоящата не ги зарежда, а само променя новите - ефекта е подобен на web страница с фреймове (тези две неща нямат нищо общо. Просто давам някакъв вид сравнение).

Но наистина има доста бъгове за оправяне. В началото най ме изнерви, че са решили да сложат този досаден бутон горе вляво, който стана много модерен с въвеждането на Vista или Win7 (не се сещам точно, защото избягвам да ги ползвам). Добре, че са оставили опцийка да се върне стандартният изглед. Ами това е. Да се надяваме, че във финалната версия всичко ще е ОК. :peace:

Link to comment
Сподели другаде

Наистина бетата на опера е много бърза(не че другите не са). Бъгове...не открих за краткото време през което я ползвах. Но това аеро в личната лента вади очи, което поне за мен е достатъчна причина, да се върна на финалната версия.
Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...

×
×
  • Създай ново...