Jump to content

Препоръчан пост

Появява ми се само това (използвах твоята снимка за да покажа какво именно) . Много ти благодаря за помощта, утре сутрин ще пробвам още веднъж всичко и ще пиша дали има промяна

post-1431-1218234923_thumb.png

Link to comment
Сподели другаде

Увери се, че изпълняваш инструкциите ТОЧНО и ако си сигурен, провери дали джъмперът за флашване на BIOS-а е в позиция, в която разрешава флашването (погледни в книжката на дъното кой е и как трябва да е поставен).
Link to comment
Сподели другаде

Благодаря ти много за помощта. В крайна сметка се справих след доста мъчения. Използвах инструмента на Foxconn "Fox Live update", въпреки че с него има голям риск и успешно си флашнах биоса под Windows, засега нямам проблеми със стендбая и като че ли системата работи по-бързо. Само ми възникна един въпрос, значи избрах Default settings на биоса и ми се наложи да си подредя устройствата , които да се зареждат с включването на компа, като първо избрах CD/DVD като 2-ро хард-диска и като трето ми остана мрежовата карта. Да оставя ли мрежовата карта като трето или да я изключа оттам?
Link to comment
Сподели другаде

Вероятно имаш предвид поредността на устройствата за търсене на операционна система (т.нар. boot priority). Ако става въпрос за това, няма нужда да имаш нищо друго освен оптичното за първо и харда за второ. Дори можеш да оставиш само харда за първо устройство, но ако се наложи да зареждаш от диск, ще трябва да влизаш отново в BIOS-а и е малко досадно, така че най-добре е да оставиш все пак оптичното да е първо.
Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...