Jump to content

Music Idol 2


Slammer

Препоръчан пост

Music Idol 2 за мен привърши.

Поздрави :>

За мен още привържи още с анонсите в началото, когато обявяваха журито с "безизвестния" за тогава и за повечето хора Фънки... Още тогава казвайки си "кой е пък този?" ми стана ясно що за шоу ще е сега...

Все пак тогава още имах мънииииинка надеждичка.... Като минаха всички кастинги и като взеха този субект направо се отвратих. Но това за сетен път показа за мен на къде вървят нещата с бъдещата младеж, която много скоро ще управлява България. :blink: :wacko: Дано не се окажа права... Този Music Idol 2 според че в България всичко е по сценарии, всичко се прави за "хляб и зрелища" на народа... но това ли е народа, че остави да си заминат две страхотни момичета, а не този селяндур пълен.

Доволна съм от снощното шоу, доволна съм от 1.20 лв които дадох за предотвратя продължаващата простотия, хареса ми много как предимно Емил Кошлуков и Наталия Симеонова заедно с останалите кандидат айдъли нареждаха защитниците на алкохолика. Нямам никакво обяснение как може талантливи хора като Теодор, който успя да достигне до финала на предно издание, може да е приятел с подобно неидентифицирано за мен същество.

Който е гледал "Тази Сутрин" в бТВ се е убедил за какво явление става въпрос... И все пак явление което няма да се помни повече от 2-3 месеца до следващия мюзик айдъл където ще има "Кой сега ще играе ролята на миналогодишния Иван"???

(MONI @ 9 Apr 2008, 22:07)

...

И все пак, има надежда.... :flowers:

Дааа, хората наистина казват че "Надеждата умира последна", но в случая според мен е умряла още преди да се роди... :no:

Link to comment
Сподели другаде

  • Отговори 38
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Винаги, ама винаги 1-вия сезон на дадено предаване е най-добрия... другите, каквото и да правят, все го(ги) развалят. Така се случи и с Music Idol.

И мен лично ме учуди много, че Теодор ( моя фаворит от миналия сезон ) подкрепи леко Иван, защото каза че му давал съвети и тем подобни, но и самия той(Теодор) знаеше, че Иван прекалява.

 

Всичко се прави за публиката... да .. да .. всичко е пари и слава.

Link to comment
Сподели другаде

1.20 лв.? Пладнежки грабеж! Продължавам да се изумявам с каква лекота и финес създателите на подобни комерсиални, шарени, сладникави и плоски предавания успяват да трупат огромно количество парички за отрицателно време. Предпочитам да карам назад-напред през легнал полицай в продължение на часове, пред това да платя такава крупна сума за подобно нещо. Всеки опит за вкарване на нещата в правилния път чрез "гласуване за свестните хора" няма да доведе до нищо повече от продължаване на агонията.

Българският народ е пропаднал дотам, че да се впечатлява от максимално селски изпълнения. (1)

В телевизията рейтингите са всичко. Няма значение колко смислено, полезно и добре направено е дадено предаване, ако няма достатъчната аудитория да се задържи на повърхността, ще му бъде дръпнат шалтерът. (2)

От (1) и (2) => че това (и всичките подобни) предавания ще продължават да отговарят на търсенето със съответното предлагане и нещата са изчислени така, че на практика предаването да се задържи, независимо от гласуванията. Така че според мен единственият начин да се прекрати това скалъпено в тоалетната предаване е да не се гласува.

Подобни предавания са като войните - те нямат за цел да са спечелени, а да са продължителни, за да има облаги за тези, които стоят зад тях. Ако някой си мисли, че тези предавания са за откриване на нови таланти, нека отиде на психиатър. Когато сянката на "добрия слуга и лошия господар" падне над подобни идеи, цялата "благородност" се изпарява яко дим. Всичко е въпрос на пари, пари и само пари. От ефира чуваме разни популистки изказвания от рода на "негово величество телевизиония зрител" с цел да ни накарт да мислим, че всичко се прави за нас. Може да не съм Айнщайн, но не съм идиот. Те се кланят на нейно величество банкнотата.

Link to comment
Сподели другаде

Батко Иван направи на БТВ за около 2 часа, около 200 бона, БТВ прецени, че ако го остави ще се надигне голям бум и какво ли си е казала -''Айде и с 200 бона ще минем, нищо че можехме още толкова да изкараме ако бяхме го оставили още една седмица''. Това е положението - пари. Момчето е готено, прави им буквално щоуто, пораждат се интриги, а интригите пожадат големи слухове и така бива гледано това предаване +СМС-и (добавки).
Link to comment
Сподели другаде

  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

Като започна Music Idol казах, че съм за Стоян и Денеца.. не спечелиха.. ни нищо. Браво и на Тома :)

 

Като започна предаването днес, казах на нашите реда, в който ще си бегат: Деница -> Ясен -> Нора -> Тома и взе че стана така :)

Link to comment
Сподели другаде

Music Idol е по добре от Music Idol 2,там журито не беше толкова строго към участницитe.А и фънки винаги гледа да обиди някой.Иван в началотo беше много добре но после стана...Поне тук Иван помага за нещо добро което ще е от полза, а другия с простотия...
Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...

×
×
  • Създай ново...