Jump to content

Music Idol 2


Slammer

Препоръчан пост

Човече, това си е до човек, ако слушаме рекламите не мисля, че ще стигнем до някъде. Самият теб ако музиката, песента ти е във душата какво значение има коя я пее, бил той дебел, сляп, сакат...Защо в днешно време всичко се свежда до външност?

Така е. За хубо или лошо, дали го приемаш или не, ако някаш външност си за никъде, а и акъл ако няма... Така трябва да е.

Link to comment
Сподели другаде

  • Отговори 38
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Аха...Ти оставяш телевизията да ти изгради представата кое какво е, казали на някаква реклама какво трябва да е и е решено, без сам да имаш мнение, така ли? И за такива хора какво остава да се крият във Интернет пространството пред компютрите..
Link to comment
Сподели другаде

  • 3 weeks later...
Абе Иван си е пич и то голям и просто ме кефи колко е брутален. Определено лази по нервите на всички, но ми е интересно те защо му обръщат толкова много внимание, при положение, че публично го порицават...
Link to comment
Сподели другаде

  • 2 weeks later...
Music Idol 2 за мен привърши.

Поздрави :>

Хихиихихииихих, недей така.

В началото и аз се кефих на адаша, но всичко си има норма. Която си мисля, че той прекрачи.

 

Ако беше останал щеше да е несправедливо към другите айдъли... защото те пяха, дори и леко фалшиво, но все пак пяха.. а и за съжаление, той не се "провини" само с това.

 

И както казаха водещите, ако това се беше случило в 1-вия сезон.. щеше веднага да хвръкне..... но и дори и днеска.. пак всичко се прави за рейтинга и беше в стил Big Brother.....

 

Колко ми се иска стане като в едно Американско предаване.. публиката да гласува, кой да спаси от Журито.. а Журито да избира кой да си бега, но разбира се Журито да е строго и профисионално.

 

И накрая поздрав с една песен на Queen:

Link to comment
Сподели другаде

Слава Богу, положението не е чак толкова отчайващо...Радвам се, че го изгониха..Направи ми впечатление, че се получава доста

голямо противоречие между това, което Иван говори и това, което прави. През цялото време твърдеше, че го прави за публиката, за шоуто,

за да забавлява. От едното видео се видя, че той дори и далеч от камерите, в ресторанта, в хотела се държи по същия неадекватен начин.

Пък и след като всичко е било в името на публиката, защо не й направи кефа за последно....

И все пак, има надежда... :flowers:

Link to comment
Сподели другаде

...

И все пак, има надежда... :flowers:

на края на Айтос да го посрещнат от кметството и с табелата да му вземат мярка за шапка и да му отнемат гражданството, щото е позор за града!

Все пак за успокоение на неговите фенове, мога да ги насърча с поговорката: "Хубав човек, ама да не ти е в къщата!" (справка: неговите родители, приятели)

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...

×
×
  • Създай ново...