Jump to content

Новини: Слави Трифонов ще прави шоу по Нова телевизия.


Препоръчан пост

Привет,

 

Напълно заставам зад мнението на Night_Raven! Незнам каква истина Ви казва Славчо, Милене? която ти самият да не знаеш!

Този човек служи за отдушник на Българският народ, за изпускане на напрежението, да си мислят хората,че нещо може да се промени щом се говори по ТВ.

Такива отдушници винаги е имало в миналото.Това бяха Калоянчев, Мотафова.... др.

Той, е един от хората който изместват Българщината и насаждат култ към педерастията, арогатността, безумието.... думите му "добрите хора отиват в рая, а лошите където си поискат"- говорят сами по себе си в какво вярва и какво проповядва! Немога да забравя и тези думи " Годжи тези червени домати кой ще ги клати" Но това става пред очите на младото поколение които са дръзнали да си закупят билети и да го гледат на живо! Незнам само ако той имаше, дъщеря и тя присъстваше на това така наречено "шоу" дали ще може да изрече същите думи? Това,че забавлява и служи за отдушник е толкова видно. Ако той след тези думи които използва за "политиците" или най малкото, е заплаха за тях, както твърдят някой хора, мислиш ли,че щяха да го държат толкова време на екрана? Неговата задача е да развръщава, да разгражда, да насажда чуждици, да насажда на младото поколение, педерастията и ред други глупости. Понеже рейтинга значително му падна, те с бившето "ченге"Росен Петров и сценаристите изфабрикуваха тази болест на Славчо.Разбира се с една цел, да му вдигнат рейтинга. Цяла България разбра колко е зле той. Всякъш няма по болни хора от него в България? Но както не може да вижда, по неговите думи, случайно се изпусна пред бившето ченге, че гледал някъкъв филм по НВО? Ченгето такава физиономия направи,че му бяха нужни 5 минути на умният Славчо да се усети какъв гаф направи. След това разбира се започна да замазва положението, че "по малко виждал", този "ПРИМА ПАТРИОТ"

 

Това което искам да споделя е,че за да бъдеш ПАТРИОТ не нужно на всяка цена да го тръбиш по ТВ. Има толкова Българи с главно Б, които са доказали Българщината си по толкова значим начин. Ще дам пример, защото истината се вижда само тогава когато я сръвниш със сегашната. Братя Евлоги и Христо Георгиеви!

Всички може би " знят" какво те са направили за България, забележи за всички Българи! Трябва ли да напомням какво са направили те? Може би по младите не знаят дори този факт. Но затова пък знаят Славчо колко скъп часовник си е купил за 35 000 лева! Знаят какво скъпа кола си е купил...... Виждаш ли разликата между ПАТРИОТА ПО ДУША и ПРИМА ПАТРИОТА=>Славчо? Едното е по душа, по убеждение, но другото, прима патриотизма на Славчо е за ПАРИ!

 

Поздрави!

Нищо лично, извинявам се ако някой се почуства засегнат.

 

Миналото се разбира само от светлината на сегашното, а сегашното само от светлината на миналото

Link to comment
Сподели другаде

Ох.. Когато Десислава, певицата, напусна шоуто му, където мисля, че за сега тя е една от най-добрите му певици. Бяха я поканили в сутрешен блок, където тя загатна, че Слави е от хората, които помагал не са били един и два пъти, а го прави системно, без да бъде обществен факт.

Някога били ли сте в детски дом, дарявайки нещо на децата? Виждали ли сте им реакциите, усмивките, щастието в тях?

Освен това, ако не се лъжа, г-н. Трифонов не се ли издигна пред очите на всички? Всички помним първите му стъпки в шоу телевизията, от къде и с кого започна, а сега до къде стигна!? Неслучайно води толкова предавания, ефирното време в пиков час за телевизията по една от националните телевизии е негово. Сигурно това е от надменното му държание или плешивата му глава...

Сигурно подобно на чалга певците, всичките му фенове са от долното простолюдие?

Лично мнението ми не се препокрива с никое от горните, защото повечето са типичните български озлобени и единствено обиждащи го.

 

Една проста равносметка, колко човека губят и колко печелят от неговото творчество като водещ и певец? Помислете.. Помните ли Five Stars? И всички останали, на които е направил опит да помогне, не случайно се занимава само с млади хора.

Това си е моето мнение де, щом вуте не ми е срал на чергата, не ми пречи!

 

надут, арогантен, самовлюбен, глупав, двуличен и лицемерен плешивец

Какво по-лесно от това да обиждаме : ))))

 

 

П.П. Мнението ми май се препокрива с на Tragedy, не бях забелязал :>

 

 

Знаят какво скъпа кола си е купил...... Виждаш ли разликата между ПАТРИОТА ПО ДУША и ПРИМА ПАТРИОТА=>Славчо?

След концерта му в Пловдив със собствените си очи видях Слави в автобусът с останалите от екипа. О, какъв надменен богаташ и звезда!

Не слушам музика като неговата, но уважам хора като него :>

Link to comment
Сподели другаде

И всички останали, на които е направил опит да помогне, не случайно се занимава само с млади хора.

Занимава се, защото има изгода от тях. Всичко е пари. Помагането е просто удобно съвпадение.

 

Какво по-лесно от това да обиждаме : ))))

Понякога изказването на факти прилича на обиждане.

Link to comment
Сподели другаде

Занимава се, защото има изгода от тях. Всичко е пари. Помагането е просто удобно съвпадение.

Или пък първа е помощта, а заедно с това печели пари ;) Въпрос на гледна точка.

 

Понякога изказването на факти прилича на обиждане.
Според мен определено не си прав, защото извърташ нещата в своя полза в конкретната ситуация. Иначе всеки има право на собствено мнение ;)

 

В крайна сметка не мисля, че слави е направил нещо толкова лошо, което хората да не са му позволили - та нали самите те го пускат в къщата си, купуват дисковете му, слушат песните и гледат предаването и продукциите му, като по този начин му носят пари. Нищо по-различно от всеки един бизнесмен. Просто в случая Слави прави нещо повече, което някои наричат благотворителност, някои наричат позьорство. Пак въпрос на гледна точка, а и не се знае кога ще разберем истината. Не съм му адвокат и не искам да бъда, просто споделям моето впечатление и мнение ;)

Link to comment
Сподели другаде

Само да попитам хората, които твърдят, че той е арогантен, самовлюбен и прочие, откъде имат подобни впечатления? От жълтите вестници? Хората, които хвалят Слави са повече от тези, които го обиждат. И лично аз и не чакам да чуя нещо хубаво за него от Лили Иванова например.

За болестта нищо не мога да кажа, не съм му била лекуващ лекар. Вярно, че шоуто имаше нужда от вдигане на рейтинга (малко се беше разводнило), но можеше да реши дасменя водещите и без да се пише болен. В тази връзка да не казвам аз колко пъти съм "гледала" филми забила поглед в някое судоку.

 

И понеже темата съвсем се отплесна - идеята за новото предаване още не ми е ясна. Как точно очакват да оценяват само певците щом ще пеят в дует с професионалисти. И най-странното - защо наградата е парична?

Link to comment
Сподели другаде

Само да попитам хората, които твърдят, че той е арогантен, самовлюбен и прочие, откъде имат подобни впечатления?

От някой-друг познат(а), които са се сблъсквали лично с него. А и то си личи от самите му предавания и най-вече онова Music Idol.

 

Хората, които хвалят Слави са повече от тези, които го обиждат. И лично аз и не чакам да чуя нещо хубаво за него от Лили Иванова например.

Това не е ама никаква гаранция за качество. Количествените натрупвания не водят до качествени изменения. Те и повечето хора харесват поп-фолка/чалгата, но...

Лили Иванова не би имала и основание да каже нещо хубаво за него или екипа му, защото е оплювана постоянно. Т.е. беше, докато се обличаше като тийнеджърка и си го заслужаваше. Сега не знам как стоят нещата. Факт е обаче, че Слави (сборна дума за Слави & Екип) оплюва по два начина: изкуствен и естествен. Има хора, с които се бъзика, но на практика е само с "добри чувства" и не би искал да е в лоши отношения с тях. Има и хора, които си ги плюе за добър ден - без да му пука кои са, какви са и в какви взаимоотношения са/биха били.

Да, Слави умее да прави шоу и да радва масите зрители. Комерсиализмът е най-добрият съюзник, защото привлича масите от хора, а това означава рейтинг/продажби/и т.н. Примери за това има безкрай.

Парите владеят света, а в телевизията И рейтингът. Няма живо същество на планетата, което да ме убеди в противното. Всичко се извърта и казва така, за да привлече повече зрители И да изглежда сякаш се прави за "негово величество уважаемия зрител".

Накратко: хляб и зрелища трябват на народа. Хляб няма много, затова пък зрелищата са предостатъчни, за да отклонят вниманието от липсата на хляб. :)

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...