Jump to content

Новини: Слави Трифонов ще прави шоу по Нова телевизия.


Препоръчан пост

http://media.erogance.eu/content/images/01052008/512908/Slavi_Zurleva.jpg

 

Слави Трифонов се заема с ново предаване в Нова телевизия.

Нова Телевизия подписа договор за реализацията на музикално шоу с продуцентската компания „Седем Осми”.

Новият формат „Пей с мен” е оригинален и е изцяло разработен от екипа на „Седем Осми”.

„През последните години Нова Телевизия се превърна в предпочитания дом на най-способните хора, които се занимават с телевизия в България. Няма нищо по-логично от това днес прага на този дом да прекрачи талантливият екип на „Седем Осми“, предвождан от Слави Трифонов. Поласкани сме от факта, че от сега насетне ще пишем най-новата история на развлекателния жанр у нас с подобни партньори”, коментира Павел Станчев, генерален директор на Нова Телевизия.

Стартът на новото предаване ще се състои в началото на март.

То ще се излъчва в продължение на три месеца.

Кастингът за предаването започва в средата на януари.

Всички детайли около новия формат ще бъдат обявени в близките дни.

 

Източник: http://ggbit.info/

Link to comment
Сподели другаде

Така и не разбрах какго толкова го боготворят Славчо. Надут, арогантен, самовлюбен, глупав, двуличен и лицемерен плешивец е едва ли не идол на цяла България. Нищо чудно, че сме на това положение.
Link to comment
Сподели другаде

Абе не точно, защото все пак колкото и да е нескопосан се изправя и казва доста истини в очите. Вярно, нищо не става след това, но поне някой прави нещо, а всички ние "великите" българи си стоим пред телевизора и само тропаме с крак. А за Славчо - независимо от всичко, политиката му на помощ на бедстващи деца и семейства не е маловажен факт, така че го уважавам дори и за това.

 

А относно новината - ами нека да се пораздвижат малко нещата, а и бТВ да спрат да се правят на велики, че вече ми писнаха. Иначе не мога да отрека, че Слави се опитва да се развива - може и да не прави велики неща, но поне опитва да прави нещо. Появиха се комиците, появиха се танцьорите, скоро може да има пак певци и т.н.

Link to comment
Сподели другаде

А за Славчо - независимо от всичко, политиката му на помощ на бедстващи деца и семейства не е маловажен факт, така че го уважавам дори и за това.

Това пък кога и къде?

Link to comment
Сподели другаде

Това пък кога и къде?

Когато беше болен излезе информация за едно момиче, на което е помогнал, но е пазел в тайна. Тогава се заговори и за другите му действия в тази сфера. Не мога в момента да дам други конкретни примери, но ако се поровя ще намеря.

Link to comment
Сподели другаде

Слави Трифонов да е помогнал на някого и да го е запазил в тайна? По-вероятно е Джордж Буш да си признае, че не е трябвало да нахлува в Ирак и да се извини публично. В днешно време всеки използва всичко възможно, за да се изкара добирчък и щедър, за да спечели популярност, а ти искаш от мен да повярвам, че най-големият продажник не го прави. :)
Link to comment
Сподели другаде

На песимистите мога само да кажа това, че не е помогнал на вас или че не сте видели с какво е помогнал не означава че той не го прави.

Не искам да му играя адвокат. Аз лично много се кефя на това което той прави, защото както каза и Милен, Слави е един от малкото които се изправят и осмиват много неща и много политици и публични лица в България. Нещо което малко хора правят.

До колкото си спомням преди време, миналата или по миналата година като участваше в "Българската Коледа" успяха да съберат доста пари. Както и когато си продаде Harley Davidson-a на SofiaLand до колкото знам (а може и да греша) и парите дари на някакъв дом за сираци май беше.

Имам бегъл спомен, но преди време като се събираха пари за операцията на малката Дарина, която за съжаление си замина от този свят, Слави май беше разпространил доста новина с което мисля че доста помогна, ако не ме лъже паметта.

 

Колкото до новината... Ами нека прави шоу. Лошо няма. Колкото повече нови шоута, толкова повече сеир, бъзици и "култови" образи като Опусумите например. :) Продуцирайки такива предавания Слави и екипа му според мен откриват и дават шанса на много таланти да покажат на какво са способни :thumbsup:

Link to comment
Сподели другаде

Това, че не сме разбрали да е помагал, наистина не значи, че не е. Обаче такива хора като него се борят всячески за аудитория и не биха пропуснали да се похвалят по един или друг начин, така че ми е невъзможно да повярвам, че Слави е безкористен човек.

Славчо участва в Българската коледа, но дари ли нещо или само беше агитираше хората да пращат SMS-и? Слави може да даде много повече отколкото дава. Ако има някой герой, то това СА всички хорица, които пращат SMS-и и помагат наистина безкористно, а не онези, които го правят не защото е редно, а заради рейтинга. Както казва Майкъл Муур: интересно е, че при нужда, хората, които първи се надигат на помощ на една страна, са най-бедните. Аналогично е и когато става въпрос за помощ.

Колкото до усмиването, айде да не се излагаме. Слави се бъзика с адски много народ, но когато ги покани в студиото им лиже подметките. Особено на политиците. Аз на това му казвам двуличие. Слави е толкова фалшив и продажен, че нямам думи, с които да го изразя.

Link to comment
Сподели другаде

Това че не лично Слави ги е събрал парите е вярно да. Но според мен той и екипа му имаше голяма роля в събирането на средствата за Българската Коледа. Още повече че "Шоуто на Слави" е един от организаторите на тази инициатива която се проведе за 5-ти пореден път.

 

... Славчо участва в Българската коледа, но дари ли нещо или само беше агитираше хората да пращат SMS-и? ...

 

Е, не съм чула лично той да е връчил парите събрани от Българската Коледа. Но факт е че благодарение на него, президента Първанов, войниците от Кербала и други български популярни личности, бяха събрани доста пари - това е факт. Точната сума събрана през Коледата на 2003 година е 1 334 953,75 лв.

А ако питаш на кого и за какво са дарени може да прочетеш ТуК както и повече подробности около инициативата тУк

 

Повече за инициативата "Българската Коледа"

 

Щях да ви предложа и репортажа за новото шоу на Нова Телевизия съвместно с продуцентска къща "Седем Осми", но клипчето още не е одобрено от модераторите на сайта в който е публикувано и за да си нямам проблеми ще го пропусна и тук.

Link to comment
Сподели другаде

Здравейте!

НоваТВ е по-гледаната телевизия и е естествено този човек да се опитва да се впише в схемата/беше по-хубавата телевизия с по-хубави сериали и най-важното без Трифонов/. Превзе ефира ненаситника нещастен. Сега къде ще бягаме от него? В Скат - при Волен, Вучков и Вулева или в ТВ2 при Азис?!? Ех, мъкааа...къде ли се запиля Къци?!

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...