Jump to content

Ревю: AIMP2


Препоръчан пост

Не успях да накарам dfx enhancer/последната free/ да заработи с aimp3, но го чух с foobar и ми допадна...Ако някой може да помогне за това да мога го ползвам с aimp3, ще съм благодарен!  

Link to comment
Сподели другаде

  • Отговори 136
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Публикувани изображения

  • 3 months later...

@Night_Raven,

Имам нужда от помощ. Не съм сигурен дали трябва да пиша тук, защото не съм съвсем сигурен дали въпросът ми изобщо има нещо общо с AIMP. Все пак реших да пиша тук, защото не се сещам как да озаглавя нова тема.

Преди няколко дни слушах музика с AIMP. При пускането на една песен получих съобщение за грешка. Съобщението гласеше нещо от сорта на: "The RPC server is unavailable" (не съм сигурен, тогава не обърнах внимание), а заглавието беше директорията на самия файл (и за това не съм съвсем сигурен). На какво мислиш, че се дължи тази грешка? Възможно ли е да е бъг в новата версия на AIMP?

P.S. Компютърът е преинсталиран скоро с Windows 7.

Link to comment
Сподели другаде

Мислех, че стана ясно, че само един единствен път получих тази грешка с AIMP. Файлът беше .flac и други плеъри за него нямам, но предполагам, че такава грешка няма да има.

Link to comment
Сподели другаде

Ами, ако се е случило само веднъж, не виждам причина да се притесняваш. Не мога да обобщя точно кога се появява тази грешка, защото се появява в различни ситуации. В общия случай се появява при неуспешно разпознаване на DNS или NetBIOS име, ако някоя от нужните услуги на RPC сървъра не работи или при мрежови проблеми. Разбира се могат да се получат и други инцидентни случаи. Аз лично бих се притиснил чак ако се случи отново. Всъщност "притиснил" е силно казано, по-скоро бих се заинтригувал.

Link to comment
Сподели другаде

  • 1 year later...

как става номера да подкарам даден url -адрес на дадено радио както при winamp ,при winamp само си копирам адреса и го поставям отвори  url  и си тръгва но при aimp2 и 3-ка неще

Link to comment
Сподели другаде

Аз ползвам от доста време Foobar2000 и съм доволен от лекотата му и качеството на звука. Winamp не ми е по вкуса, защото ми се вижда тежък. Въпроса ми е AIMP по-добър ли е от Foobar и ако да с какво го превъзхожда? Веднага искам да уточня, че не съм специалист по плеъри и в областта на аудиото и видеото.

Link to comment
Сподели другаде

Аз ползвам от доста време Foobar2000 и съм доволен от лекотата му и качеството на звука.

С риск да звуча като развалена грамофонна плоча: foobar2000 няма по-качествен звук от останалите плеъри. Всички аудио плеъри са еднакви откъм качество на звука.

 

Въпроса ми е AIMP по-добър ли е от Foobar и ако да с какво го превъзхожда?

Лично аз скоро не съм съм работил особено много с AIMP, но няма с какво много да превъзхожда foobar2000. Може би с това, че има вградена опция за записване на онлайн радио и по-лъскавите скинчета, и поддръжката на различни езици. Друго по-значително не виждам. С това не искам да кажа, че foobar2000 е по-добрият плеър. И двата имат доста и стандартни за този тип програми функции, така че няма как да има кой знае каква разлика.

Лично аз използвам foobar2000. За мен той е най-удачен, защото е най-гъвкав и подходящ за моите нужди и изисквания. Това не значи, че останалите плеъри са по-калпави и не заслужават внимание. Напротив, напълно удачни са.

Най-доброто решение е да инсталираш и двата и да ги ползваш известно време, за да придобиеш по-пълна представа.

Link to comment
Сподели другаде

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...

×
×
  • Създай ново...