Jump to content

проблем с тръгването на филми


Препоръчан пост

:blink: съжалявам,ако не е трябвало да пускам тема... незнам дали в този форум се пускат теми ако имам някакав проблем примерно,и вие да се опитате да ми помогнете... не е нещо особено проблема ми,просто ще кача 2 снимчици и вие кажете какво ще рече това и каква е тази гешка,защо филмите ми не се отварят с нито една програма на компютъра...ето каква грешка ми дава ако реша да отворя филма,който и да е филм с програмата МV2 PLAYER:

http://i.data.bg/07/10/17/614240_orig.jpg

 

Ами със Bs player:

http://i.data.bg/07/10/17/614252_orig.jpg ... :blink: до преди 1 ден си тръгваха всички филми успешно,сега незнам какъв е тоя формат,какво е това чудо дето ги спира с която и да е програма и който и да е филм да тръгне! съжалявам ако темата ми е излишна и не е трябвало да я пускам..но просто не съм наясно с нещата в форума... ако някой ми отговори на въпроса ще му бъда благодарна! :thumbsup:

Link to comment
Сподели другаде

oхх мерси,ама аз както не съм на "ти" с компютрите малко трудное разбера всичко,което е обяснено там и как точно то ще помомогне на мен...но поне ще се опитам да разбера де ;) мерси още един път,все пак ако някой може да ми обясни по-кратко и по-ясно нека пише в темата.. за да разбера от къде се получава проблема ми и как да го оправя!
Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...