Jump to content

Волейбол - Световна Купа Япония 2007


IVAN

Препоръчан пост

:bgflag: Почти същата история от вчера се повтори и днес.

България:Египет - 3:1 :bgflag:

С тази разлика че вчера загубихме втория гейм, а днес по необясними за мен причини, не успях да разбера защо им дадохме 3-я гейм когато имахме възможността да решим мача. В отделните части 25:19; 25:18; 23:25; 25:18 (ако не ме лъже паметта :giggle: ).

Мартин Стоев реши да даде почивка на играчи като Евгени Иванов, Пламен Константинов, Владо Николов който се появява от време на време на терена да надъхва момчетата. Даже смея да кажа че благодарение на включилия се Владо Николов в четвъртия гейм успяхме да спечелим и мача.

Но... нека не забравяме че това е най-важното, ПОБЕДА и в този мач, както надявам се и в следващите. Утре играем срещу Пуерто Рико. Мача е от 6:00 Българско време.

УСПЕХ на нашите момчета! Стискам палци :bgflag: :bgflag: :bgflag:

Link to comment
Сподели другаде

  • Отговори 88
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Публикувани изображения

България-Египет 3:1 малко се утпуснаха момчетата в третия гейм и за това имахме проблеми, но все пак ние сме №1 А да не забравяме, че Мартин Стоев използа всички момчета, а Египет си игра с титулярния отбор! :bgflag:

 

А само да добавя за тези които не знаят, че разпределителят на Бразиля не е в Япония! :cap:

Link to comment
Сподели другаде

Всичко по темата е представено много добре, но съм длъжен да направя едно уточнение. Това не е световно първенство, а световна купа. Разликата е малка на пръв поглед, но е съществена. Световното първенство се проведе в Япония през 2006 г.

 

А, да и още едно уточнение. Ако отбор или повече, спечелили вече квота за Пекин се класират на едно от първите три места, то квота печелят следващите три отбора. Мисля, че Испания и Бразилия имат вече квоти. Не съм сигурен за Полша.

post-3485-1195476807_thumb.jpg

Link to comment
Сподели другаде

Здравейте,

Неискам да звуча като единствен мрънчо, но искам да нааправя една корекция за темата на форума, в момента в япония не се провежда Световно първенство, а Световна Купа по Волейбол.Световното първенство беше през 2006 а следващото ще е през 2008 година :)

 

Още веднъж извиняваите за намесата, но като върл фен и бивш състезател, не се въздържах :)

 

Поздрви на Всички :)

Link to comment
Сподели другаде

България : Пуерто Рико - 3:1 :bgflag:

Тази традиция да побеждаваме с 3:1 в мач взе да ми харесва. ;) Този път доста измъчено и трудно успяхме да победим

вице шампиона на Северна и Централна Америка - Пуерто Рико.

След като загубихме още в първия гейм, момчетата се въодушевиха и макар и трудно успяхме да вземем останалите три гейма (в отделните части 25:18, 27:25, 25:17). Третия гейм най-много ни узори но за щастие успяхме да го вземем :thumbsup:

Утре е ден за почивка и след това в четвъртък играем срещу САЩ и в петъка срещу световните шампиони от Брзилия.

Давайте момчета в същия дух! Ние сме с вас и ви подкрепяме! :bgflag:

Link to comment
Сподели другаде

Аз мисля, че в днешния мач във втория гейм като влезе Боян и той така с доста мощ и хъс успя да зарази съотборниците си.(поне така е според мен де) А и друго днес мисля че на Андрей Жеков не му вървеше много много в разпределянето (все ниски топки или ни ги даваше на правилния човек), но сервизът му беше супер! Правеше серии, ако не се лъжа имше и асове. Да не забравяме и Теди, който спасяваше страхотни топки! Но, естествено победата ни днес се дължи на целия отбор. Така, че БРАВО и да продължадат в същия дух, а ако така им е по-лесни нека дават по един гейм! :cap:
Link to comment
Сподели другаде

Не знам как и аз съм объркал и съм писал, че е Световно Първенство, отново съжалявам за грешката. Оправих го на Световна Купа.

 

Имам проблем с компютъра и затова не мога да добавям резултатите от мачовете и класирането. До края на седмица, до когато трябва да оправя машината ми, ще обновя темата - като добавя и друга полезна информация.

 

Отново съжалявам.....

Link to comment
Сподели другаде

Компаси го почти оправих - ама това друга тема.

 

Темата я оправих: добавих резултатите за досегашните мачове - като има доста пълна информация за всеки мач, обнових класирането - за да е по-пълно, и добавих кой е 2-рия фактор след точките -

*** - Ако два отбора има равен брой точки, втория фактор за по предно класиране е коефициента от спечелени/загубени точки в мачовете.
А, да и още едно уточнение. Ако отбор или повече, спечелили вече квота за Пекин се класират на едно от първите три места, то квота печелят следващите три отбора. Мисля, че Испания и Бразилия имат вече квоти. Не съм сигурен за Полша.

В първия пост съм дал информация, от кой турнир по колко квоти се дават на коя дата е и т.н. и кои отбори са спечелили квоти от дадения турнир. От всички турнири за квоти този е първия, съответни никой все още няма квота за Пекин(освен Китай - домакина).

Така, че информацията ти за някакви квоти за "Испания и Бразилия и Полша" е грешна - не знам откъде си я влез.

 

:svlove:

 

Късмет на момчетата утре :bgflag:

Link to comment
Сподели другаде

http://pics.softvisia.com/design/pics/4867/BUL.gif:http://pics.softvisia.com/design/pics/4867/USA.gif - 2:3 (27-29 25-20 30-28 22-25 12-15) - 116:117 - 2 часа и 33 минути(време на игра) - 1420(публика) - (11:35 ч.) - Пълна информация за мача, можете да намерите тук и тук.

 

Ех, доста интересен и труден мач ... загубихме, но има още мачове - дано да "пердашиме" и да я вземем тая купа :bgflag:

 

Късмет на нашите утре с мача с Бразилия от 8:05ч. :svlove:

 

П.п. Оправени са някой часове на мачовете, че са били сменени

Link to comment
Сподели другаде

За квотите - не спечелиха ли квоти за Пекин от световното в Япония 2006 - Бразилия и Полша, както и от европейското в Русия - Испания? Защо имам някакъв спомен, че там се дадоха първите три квоти.

 

А колкото до нашите - мисля, че ако се организират повече ще могат да направят нещо с Русия. Иначе само мача с Аржентина ще е донякъде завързан /имам предвид с каква разлика ще можем да ги бием/. Другите мачове са само статистика и разлика в точките.

Link to comment
Сподели другаде

Даскало и пак не можеха да гледам мача .. но като гледам резултата, разгром :bgflag:

 

За квотите, не знам къде си го чел, но е напълно грешно .. квоти се печелят от Световната купа, 5 континентални Световни Квалификации и 3 Олимпийски Световни Квалификации:

http://pics.softvisia.com/design/pics/4867/LogoWCUP2007.gifКласиране за Олимпийските Игри - Пекин 2008**http://pics.softvisia.com/design/pics/4867/LogoWCUP2007.gif

  • Световна Купа По Волейбол - Япония 2007 - Дата: От 16 до 2 Декември 2007 - Домакин: Япония - Квоти: Първите три отбора на това първенство(3).
  • Европейски Олимпийски Квалификации - Дата: От 8 до 13 Януари 2008 - Домакин: Турция - Квоти: Победителя в този турнир(1).
  • Африкански Олимпийски Квалификации - Дата: От 1 до 10 Февруари 2008 - Домакин: Южна Африка - Квоти: Победителя в този турнир(1).
  • Северно и Централно Американски Олимпийски Квалификации - Дата: От 5 до 13 Януари 2008 - Домакин: Пуерто Рико - Квоти: Победителя в този турнир(1).
  • Южно Американски Олимпийски Квалификации - Дата: Не се знае - Домакин: Не се знае - Квоти: Победителя в този турнир(1).
  • Азиатски Олимпийски Квалификации - Дата: От 31 Май до 8 Юни 2008 - Домакин: Япония - Квоти: Победителя в този турнир(1).
  • Първи Световни Олимпийски Квалификации - Дата: От 31 Май до 8 Юни 2008 - Домакин: Япония - Участници: Япония, Австралия, Корея, Иран, Тайланд и още три отбора - Квоти: Победителя в този турнир(1).
  • Втори Световни Олимпийски Квалификации - Дата: От 30 Май до 1 Юни 2008 - Домакин: Португалия - Участници: Португалия и още три отбора - Квоти: Победителя в този турнир(1).
  • Трети Световни Олимпийски Квалификации - Дата: От 23 Май до 25 Май 2008 - Домакин: Германия - Участници: Германия и още три отбора - Квоти: Победителя в този турнир(1).
  • Страната Домакин - Китай

** - Права това част от темата, за да можете да научите по какъв начин могат да се вземат квоти за Олимпийските Игри - Пекин 2008

Черпил инфо от http://en.wikipedia.org/wiki/Volleyball_at...Summer_Olympics и http://www.beijing2008.com/ ( но къде точно беше таблицата с описанията за квотите - не помня в момента )

 

Утре с Тунис :)

Link to comment
Сподели другаде

Много слаб мач... много ... :(

 

Следващ мач.. Неделя от 8:05

 

Тук пестихме сили ;) , за да бием днес Австралия така разгромно. Тунис трябва да бием с 3:0

А, за мача с Русия, е, до тогава има време :)

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...

×
×
  • Създай ново...