Засега това за 2008 ......
ЪЪЪЪЪ - е кога ще ходя на работа?!?!

Изключая Ministry, Eric Clapton и John Fogerty - на всички останали искам да отида...
Четох в една друга тема някакви коментари за METALLICA. В повечето случаи не съм харесвал медийните им прояви. Той Ларс Улрих си е един лигльо пред камера, НО зад барабаните - ще ме извинявате...Джеймс - алкохолизъм..., но като композитор и текстописец - ще ме извинявате...Кърки - неговия учител Джо Сатрояни се отрича от него, за солата му- ще ме извинявате....
Абе хора, вие МУЗИКА ли слушате или четете преса и гледате телевизия?!
С извинение и сто музикални лайна METALLICA да изсерат /каквито са последните им песни/, това променя ли Master of puppets, Seek&Destroy, Whiplash, Creeping death, For Whom the Belltolls, Wherever I May Roam, инструменталния албум - шедьовър "...And Justice For All" /който имам удоволствието да слушам от плоча/.......................
В интерес на истината очаквам оня индианеца да просвири и на банджо /ако е пич и знае къде ще свири - гъдулка или тамбура/

, пък може и някое кънтри да чуем, но засвирят ли ония горните песни....

Все пак слушаме здрава МУЗИКА, а не се впечатляваме от медийни изяви /поне аз никак не се впечатлявам/. То стана някаква жълта, чалгаджийска любопитноклюкароинтриголигавия...
То Чайковски бил педал, Бетовен - гадняр, Паганини - невротик, ама нека някой се опита да оплюва МУЗИКАТА им!!!
Вие ще се жените за тях или...
Както и да е - нещо се подпалих...
Всеки си има право на мнение, но МУЗИКАТА остава!
Онези 2 часа оргазъм през юни 1999г. на стадиона в Пловдив искам пак да ги изпитам.