Jump to content

Търся програма за функционално dvd


Препоръчан пост

Пробвах 6-тицата, точно затова, че много хора казват, че е по стабилна. Сега имам едно DVD RW, което записах с Неро 7, а сега не мога да го изтрия. Просто не става. Изписва съобщение, че не е вкарана никаква медия, моля опитайте пак.

Основния проблем не беше в това, дали записва или не, а исках да разбера, дали има програма, която да ми казва, дали едно DVD е наред или не. Още преди да го запиша, за да не губя дискове. Заради един филм изчерпах 4 двд-та - веднъж с DVD FAB не го четеше никакъв плеяр, после с Неро 7 също, и два пъти с Неро 6, защото не финализира диска, а двд-то изгеждаше като записано до половината. Явно самия филм не е бил наред, което нито една от посочените програми не ме информира. Никой не казва, че трябва да го имат като опция. Затова търся специална за това.

Понякога ми се случвало да си сваля двд от мрежата, което гледайки неговaта папка VIDEO_TS и какво съдържа, човек ще си рече, че е оригинал двд. Да ама не. Компа не го пуска. Трябва да си играя с Ifoedit и Vobedit (въпреки, че съдържа IFO, BUP и VOB файлова) за да го направя както трябва.

А в случая въпросния филм си вървеше без проблем с JetAudio и въобще не ми е минавало през ума, че ще настъпят някакви проблеми.

Link to comment
Сподели другаде

  • 3 weeks later...

Аз също правя записи и нямам проблеми с ДВД.

 

Аз записвам на минимална скорост, използвам DVD-R като носители, и записвам с програмат Prassi Ones. От както я тествах, я харесах и се отказах от Commercial bloatware/bugware Nero и не съжалявам. от както я ползвам нямам нито един диск фира, и навсякъде са се прочитали без проблеми.

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...