Jump to content

Какво предпочитате - Жегата или Студа?


Студ или Жега  

38 потребители са гласували

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Препоръчан пост

Повечето предпочитат жега, а избират да умрат от това което не предпочитат. :giggle:

Абе, то да си избираш от какво да умреш не е лесно нещо. :) Надали хората си го представят правилно, което е и нормално. :)

Link to comment
Сподели другаде

Интересни резултати:

Повечето предпочитат жега, а избират да умрат от това което не предпочитат. :giggle:

Аз предполагам, че резултатите са такива, защото смъртта от жегата ще е мъчителна, а те не искат такава смърт :giggle:

Link to comment
Сподели другаде

  • 4 weeks later...

При мен жегата много повече се понася от колкото студа. Студа ме кара да се чувствам някакви затворен. Защото ако решиш да излезеш някъде на вън ти трябва да сложиш 5 ката дрехи, шапки, шалове, ръкавици и още какво ли не за да може да не чувстваш толкова студа. Ставаш се едно в някаква капсула. Лятото си е много по-добре. :thumbsup:

По въпроса по какво време предпочитам да умра, бих отговорил по нормално - нито много топло, нито много студено. (представете си да умрете по време на страшно студена зима и да се намирате някъде навън, после на тези хора които ще ви погребват ще им отнеме цяла седмица да ви събличат) :giggle:

Link to comment
Сподели другаде

  • 2 months later...
:punish: Здравейте, и двете са критични ситуации, но при жега все има шанс да се подслониш под някой чадър и я общината, я някой добър човек да ти даде капка вода, а топла дреха и коричка хляб не всеки дава.
Link to comment
Сподели другаде

Определено, предпочитам да ми е топло. Има доста начини за разхлаждане, основно вода - пиене и киснене. Климатикът брои ли се като помощно средство? ;) Докато зимата, с колкото и ката дрехи да се навлека, ръцете и краката ми винаги са премръзнали. А и едвам се движа, дори понякога мисля, че се търкалям :haha: Да не говориме, че и в градския транспорт става по-тясно. Друго си е лятото, до моренцето или езерцето /някое шадраванче/, под чадърчето, с биричката ... ех, мечти, мечти ... :beach: :beer:
Link to comment
Сподели другаде

  • 1 year later...

Издържам повече на жегата. В диапазион от 40-60 градоса мога да издържа. Няма да ми е приятно естествено. Любумата м и температура е 21 градуса. А за умирането... Студ. Влизал сам в сауна на 98 градуса и направо ... не се издържа. Добре че се сетих че най-долу е най студено поне 40 градуса разлика имаше. Студа... На това съм по-склонен защото като ти стане много студено изтръпваш и не усещаш нищо, а после като се сгрееш все едно гориш. Много непиятно.

 

vikink... за жегата в градския не обърна внимание май, май а ? :) не забравяй кат стане 40 гтрадуса и те напече слънце в тоя парник как е ...

Link to comment
Сподели другаде

Аз лично, предпочитам горещината пред студа... Разсъждавам по практично... През Зимата, включват парното в кооперацията... Аз нямам парно в квартирката, но пак всеки месец плащам някакви сметки за сградба инсталация... Включвам чат пат печицата по за час, но тогава... идват големите сметки за ток... Т.е. не е само студът главният мъчител... Май никой не го е оценил от тази гледна точка в коментарите до момента...

 

Лятото... Спират отоплението... Сметките за ток са по-ниски и пак си даяна... В стаята ми си става 33-34 градуса и е направо фунар... Компа допълнително ме топли... В общи линии се издържа и след 1-2 седмици жега, спира да ми прави впечатление... Вечер жулвам по някоя студена бира и така...

 

Естествено, предпочитам умиране от студ (frozen in time!). Той излиза някак по-ефтин и определено безболезнен... Само, ако може да е без периодични размразявания, защото заноктицата причинява страшни болки... Направо на човек му идва да си резне някой пръст...

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...