Jump to content

Ревю: ProShow Gold 3.0


Препоръчан пост

По принцип не съм сигурен как точно трябва да се процедира и дали програмата може да запише директно DVD или създава файлове, които трябва ръчно да запишеш.
Link to comment
Сподели другаде

  • Отговори 53
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Публикувани изображения

По принцип не съм сигурен как точно трябва да се процедира и дали програмата може да запише директно DVD или създава файлове, които трябва ръчно да запишеш.

Аз по принцип пробва по два начина-директно да запиша клипа в DVD формат,което не стана.След това направих клипа в AVI формат и пак нестана.Просто незнам какво вече да направя.Очи не ми останаха от този компютър :crosseyes1: снощи до 4.00 съм се мъчила и незнам какво да измисля.Все пак съм ти много благодарна.

Link to comment
Сподели другаде

Не съм работила почти с тази програма, но реших да пробвам да направя DVD директно на диск, при първия опит не успях предполагам, че диска беше нещо повреден, но след това проверих другия диск и директно направих DVD- файл върху него, но при правенето му има една подробност, първо трябва да се запише файла в формата на програмата и да е в същата директория и след това меню ->create->DVD disk и готово, стана и тръгна. Не съм правила никакви настройки допълнително, всичко както си е настроено при инсталацията на програмата. Предполагам, че при теб е нещо от кодаците за да не се получава. На диска се създават две диретории точно така както са и DVD дисковете аудио и видио, понеже нямам дивиди не знам дали ще тръгне там, но предполагам, че ще тръгне след като фаиловете са точно така както на други DVD дискове,ето ги:

1.VIDEO_TS

2.VIDEO_TS.BUP

3.VTS_01_0

4.VTS_01_0.BUP

5.VTS_01_1

Иначе с плеар тръгна веднага пробвах на два плеара GOM plаyеr и RealPlayer

Link to comment
Сподели другаде

Много ви благодаря за отговорите.Сигурно аз някъде бъркам в записването на DVD-то.Скоро си изтеглих последната версия на Неро и снощи пробвах да запиша един филм,но пак не стана.Влезнах в темата за записване с Неро и всичко уж правя както трябва,но непрекъснато ми изписва някакво съобщение и нестава.По принцип съм с Виста,но не мисля,че от там идва проблема.Днес пак ще се ровя и ще опитвам,пък дано да стане нещо.
Link to comment
Сподели другаде

По всяка вероятност това съобщение подсказва къде е проблемът.

Ето какво ми изписва,когато се опитам да запиша филм на DVD диск:

You have added DVD-video content to a compilation type that will not result in a DVD-video compliant disc.To create disk playable in standalone DVD-video playable in standalone DVD-video players use the DVD-video compilation type.

Link to comment
Сподели другаде

В ръководството за запис на DVD диск се посочва използването на режим DVD-Video. По-добре е обаче да ползваш режим DVD-ROM (UDF). Друг вариант, който мога да ти предложа, е да пробваш ImgBurn. Линк към нея има в ръководството за работа с нея, където е и описано как можеш да запишеш диск.
Link to comment
Сподели другаде

Еми да ви кажа,пак нестана.Пробвах и филми да запиша на DVD диск и нищо.Уж ми показва,че се е записал,но като го пусна на DVD-то и нищо.Като сложа диска пак в компа и ме пита дали искам да запиша нещо на него,а като му дам,че искам и ми казва,че нестава и да сложа празен диск.Абе луда работа.Направо вече ми писна.Явно всичко си идва от настройките на компа.Преди успявах да записвам филми,но понеже започнах да тегля доста програми и един ден нещо заби компютъра и явно от тогава се е прецал нещо и ще трябва да викна някой специалист да го погледне.Но нищо,писна ми да се ядосвам и съм ви страшно благодарна,че ме изтърпяхте :blush:
Link to comment
Сподели другаде

  • 3 weeks later...

Здравейте, :)

искам да питам как да си настроя програмката да ми показва ето такива букви: ñ, ž, ć, â, ä, ö. Като си копирам текста и го поставя, програмата ми маха тези неща отгоре. :wacko:

Link to comment
Сподели другаде

Ами аз провах с всички възможни шрифтове,

които са в падащото меню и не става, на всичките се махат тези неща. :no:

 

А ако е от шрифта както казваш, дали мога да си изтегля от някъде шрифт, който да поддържа и такива букви и да го добавя към програмата? :) И ако може, къда и как да търся? :)

Link to comment
Сподели другаде

Ами не съм, защото нямам такъв езика на PC, но ще си добавя езика и ще пробвам без копиране да ги напиша.

 

===================

Току що пробвах по този начин и стана, явно трябва да имам инсталиран езика на PC за да може да ми ги разчете знаците.

Благодаря за помощта! :)

Link to comment
Сподели другаде

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...

×
×
  • Създай ново...