Jump to content

Ревю: ProShow Gold 3.0


Препоръчан пост

Колко по-нова ти е версията от тази?

http://img247.imageshack.us/img247/3307/94636957gl0.jpg

 

С влачене на видео файла не се ли добавя?

Изчакваш да ти се добави и след това кликаш два пъти върху него.

Link to comment
Сподели другаде

  • Отговори 53
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Публикувани изображения

Значи версията пише, че ми е "ProShow Gold 3.2.2047"....

Иначе пробвах с влачене както сега каза и го добавих, цъкнах два пъти и го намерих това :))) Преди гледах да го направя както го беше обяснил :blush: :)

Мерси мноооооооого за помощта. :OK: :wink1: :bravo:

 

Сега имам още един въпрос, ако не е проблем. :)

Значи като си добавих видеото и съм му махнала звука, как мога сега да го направя да се върти самия клип без звук по-бавно. (Както в Windows Movie Maker има една функция "Slow Down" - тука има ли? )

 

Мерси предварително за помощта. :))))

Link to comment
Сподели другаде

За съжаление, няма да намериш функцията в тази версия на програмата ProShow Gold.Ако не се лъжа функцията трябва да е има в другата версия ProShow Producer http://img207.imageshack.us/img207/7320/mediumpspem0.jpg
Link to comment
Сподели другаде

Ахам, мерси за отговора :))))

ама имам да те питам още едно нещо :)

Значи ако отворя един клип и искам докато тече да има и sub как може да стане, защото аз слагам примерно първите, които се махат чак като изтече целия клип, а аз искам да се сменят. Проверих в options, ама не намерих как става ... :computer:

Link to comment
Сподели другаде

Не можеш да направиш субтитри за клипчето с тази програма.Субтитрите трябва да си ги сложила предварително.За целта ще ти трябват отделни програми.Ако ти се занимава:

1-во Трябва да направиш таймингите, а след това да направиш и субтитрите за даденото видео.За целта можеш да ползваш Subtitle Workshop 2.51.Ето Help-а на програмата на български Help/ManualBG.Можеш да видиш и това ръководство на програмата.

2-ро След като си направила субтитрите, трябва да ги вградиш във видеото.Виж това ръководство за вграждане на субтитри.

Ако имаш някакви въпроси за някоя от програмите - питай в съответните теми.

Link to comment
Сподели другаде

Само да питам още нещо, значи с тази програма не е възможно да се слага текст, които да се маха преди да е изтекло видеото или съответно поставената снимка?
Link to comment
Сподели другаде

Здравейте отново.

 

Преди като си правих клипчета с програмата забелязах нещо. Като добавя и някой друг клип(кратко клипче в клипа със снимките) забелязах, че при отварянето на клипа, от всички страни на вмъкнатия клип не се вижда всичко, смисал сякаш не е с добро качесто и размазано се вижда, иначе като тръгнат да се въртят снимките няма проблем, това само се получава, когато клип се върти. Как може това да се оправи ?

Link to comment
Сподели другаде

Аз открих едно решение, като дам zoom от Slide Option - Motion и вече не се вижда така отстрани, обаче като му дам zoom цялата картина вече става по-размазана, защото се гледа от по-близо. Като zoom ми е на 136, като по подразбиране е само 100. И се чудех няма ли друг начин да се махне това нещо, без да се приближава самата картина, защото така видеото става размазано :(
Link to comment
Сподели другаде

  • 3 months later...
Моля ви да ми помогнете.Дръпнах си ProShow Gold,но имам един проблем.При прегледа на клипчето ми излиза едно лого на всяка снимка.Разбрах,че трябва да се регистрирам,за да се махне,но ми иска някакъв код.Моля ви, ако някой има идея за какво става въпрос да ми помогне :(
Link to comment
Сподели другаде

Аз ти казах вече, че програмата е платена.

Благодаря ти Night Raven.Аз не съм много наясно с компютрите и затова незнаех,че тази лента излиза,защото програмата е платена.Намерих някакви кодове за регистрация и лентата се махна.Направих мнго хубаво клипче,но проблема със записването на DVD диск си остана,нестава и не става.Дали и това е защото програмата е платена?

Link to comment
Сподели другаде

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...

×
×
  • Създай ново...