Прехвърляне към съдържание


Снимка

Ревю: Trend Micro Sysclean package


  • Моля, влезте, за да отговорите
Няма отговори по тази тема

#1 sashozl

sashozl

    Потребител

  • Потребители
  • ПипПипПипПипПипПип
  • 3 мнения
  • Пол:Мъж

Публикувано: 24 January 2007 - 15:52

Целта, с която пиша това ревю е да ви запозная с един антивирусен продукт, който от много време ползвам и съм изключително доволен от работата му!
"Sysclean" е антивирусен скенер, който не се инсталира и е специално създаден за допълнение към вече инсталираната антивирусна, като един вид застраховка.
Пакетът се състои от два файла - сканиращата апликация "Sysclean.com" и файл с дефиниции "lptXXX.zip". Те се изтеглят в една папка например в C:\Sysclean. Архива се разархивира на същото място и се стартира "Sysclean.com".
Публикувано изображение.
Дефиницийте се обновяват ежедневно, като се пускат 2 такива файла (pattern file) - official и controlled. Вторият е за предпочитане, поради това, че съдържа най - новите дефиниции.
Програмата има изключително лесен за работа интерфейс. Всичко се свежда до маркиране на "automatically clean or delete infected files" и натискане на бутона "Scan".
Публикувано изображение

След това програмата прави предварителна бърза проверка на папки като "Program files" и започва дълбоко сканиране на твърдите дискове.

Публикувано изображение

След като сканирането приключи, чрез бутона "view log" се показва прозорец с подробно описание на това което е било открито по време на сканиращия процес.

Публикувано изображение

Линкове за изтегляне:
Download: Sysclean.com
Download: Pattern file (файл с дефиниции)


Windows 95/98/ME/2000/XP

Публикувано изображение
0 потребители четат тази тема

0 регистрирани потребители, 0 гости и 0 анонимни потребители