Jump to content

Искате ли 9999 МВ място ?


Препоръчан пост

stanilabg, по време на регистрацията си дал име и парола. Ясно, че още не си получил мейл. Я пробвай да влезеш с името и паролата нищо, че още я няма пощата ...
Link to comment
Сподели другаде

stanilabg, по време на регистрацията си дал име и парола. Ясно, че още не си получил мейл. Я пробвай да влезеш с името и паролата нищо, че още я няма пощата ...

 

Пробвах, нищо.

Link to comment
Сподели другаде

Както си споменал за Total Commandera, просто кликваш на бутона FTP който се намира на горния ред, от там избираш new connection, попълваш потребителското име Потребителско име, кое?, паролаКаква? и портНямам си представа и готово.На всичкото отгоре иска и сесия и име на сървъра. Името на доставчика го знам, ама не знам дали така се пише и сървъра? Вече можеш да си синхронизираш FTP сървъра със твоя компютър. А относно мейла, който чакаш, от 9999mb.com никой няма да може тук да ти каже със сигурност защо така се е получило, може би си дал грешен мейл адрес или пък има някакъв проблем при тях.
Link to comment
Сподели другаде

Доколкото съм запознат повечето от специализираните програми за FTP / като Cute FTP / и др. искат еднаква информация за връзка . Кое къде се пише е написано в по-горните постове. Ако има затруднения - пиши пак.
Link to comment
Сподели другаде

Относно регистрацията - няма никакъв проблем, аз също си регистрирах акаунт и получих мейл на пощата си в GMail. Ако не успееш ще ти регистрирам и на теб и ще ти обясня как съм успял.

 

Относно Total Commander - ще ти обясня подробно утре сутринта, че съм снощен и едвам гледам (играхме хорца до 5 и 30 сутринта, ама ще разказвам в темата за рожденния ми ден).

Link to comment
Сподели другаде

И това се оказа поредната зарибявка. От 15-тина дена насам вече не могат да се качват файлове по-големи от 1МВ, т.е. трябва да ги цепнеш, за да ги качиш...тъпо...На всичкото отгоре ми затриха цял акаунт и се наложи да си качвам информацията наново...Изходът е да си пуснеш платения абонамент, което обаче не е целта на играта. Ех Фридман, Фридман, как беше онзи лаф за беплатния обяд :(
Link to comment
Сподели другаде

Ами беше логично, все пак това са по 10 гигабайта на потребител - не е малко място или трафик. Все пак става за снимки и малки файлове, което си е вариант.

 

А ето и обяснението за Total Commander, което обещах:

 

Както предполагам знаеш, Total Commander разполага с вграден FTP мениджър, който позволява да работите с FTP-то си както работите с папките на твърдия си диск. За да се свържете с FTP трябва да изберете от менюто "Net -> FTP Connect..." или натиснете клавишната комбинация Ctrl+F. Ще ти се отвори следния диалогов прозорец:

http://pics.softvisia.com/design/pics/TCFTP/TCFTP1.png

 

В лявата част на прозореца ще видиш списък с FTP връзките, които ще създадеш в бъдеще. В дясната част са различните бутони за операциите свързване, създаване на нова връзка, въвеждане на нов адрес, дублиране на запис, редактиране, изтриване, отказ и помощ (в реда, в който са бутоните). За да създадеш нова FTP връзка трябва да натиснеш бутона "New Connection". Ще ти се отвори следния диалогов прозорец (включил съм обяснения на български в картинката):

http://pics.softvisia.com/design/pics/TCFTP/TCFTP2.png

 

В картинката само паролата не е попълнена, защото ще излезе със звездички. Общо взето това са основните настройки, които ти трябват, така че можеш да не пипаш нищо друго. След като си готов с попълването им натисни бутона "ОК" и новосъздадената FTP връзка ще се появи в списъка от предния екран:

http://pics.softvisia.com/design/pics/TCFTP/TCFTP3.png

 

За да се свържеш трябва да натиснеш бутона "Connect" или клавиша Enter от клавиатурата ти. После програмата ще се свърже с FTP сървъра и ще можеш да го видиш в панела на Total Commander, в който си бил когато си изпълнявал операцията за свързване.

 

Това е, ако имаш някакви допълнителни въпроси питай спокойно.

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...