Jump to content

Ръководство: Как се вграждат субтитри във филм


Препоръчан пост

Доколкото намирам информация, AVI ReComp не може да направи това, което искаш. Можеш да опиташ да обединиш двата AVI файла в един с VirtualDub или VirtualDubMod, след това да обединиш двата файла със субтитри в един със Subtitle Workshop 2.51 и накрая да използваш отново AVI ReComp.
Link to comment
Сподели другаде

  • Отговори 147
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Публикувани изображения

Като ги обедини с виртуален дъб няма ли да получи двойно прекодиране? Един път на виртуалния дъб и втори път за вграждане на субтитрите? Защото предполагам, че за обединяване на видео, а също и аудио файлове, се изисква прекодиране, с която и да е програма. С изключение на тези, които правят файла на вид контейнер. Така че идеята според мен е лоша. И аз дадох съвсем правилна насока на човека.
Link to comment
Сподели другаде

  • 2 years later...

За целта трябва да се прекодира целия видео поток, което отнема време и може да влоши качеството на изображението, ако не се направи както трябва. Лично аз бих предложил да се използва Handbrake или MeGUI за целта. Първата би трябвало да е по-лесна за работа.

 

За какво ти е това? Може би ще има по-добро решение на проблема.

Link to comment
Сподели другаде

по принцип си сваляте даден филм после си свалям и субтитрите и си гледам и чета на компа целта е този даден филм да се качи в сайт за филми където да го гледат всички да ама не като го кача в www.neodrive.co ми дава ембет код на филма но липсват субтитри

Link to comment
Сподели другаде

В такъв случай, ако мислиш, че ще се оправиш с програмите, които споменах по-горе, можеш да опиташ да си прекодираш файла с тях, като вградиш субтитри.
Link to comment
Сподели другаде

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...

×
×
  • Създай ново...