Jump to content

Ръководство за направа на DVD меню с DVD-lab PRO 2


Препоръчан пост

Здравейте на всички!

Моят вапрос е следният? Имам DVD диск на които искам да сложа БГ аудио и субтитри. Това ми е ясно как да го направя, но незнам как да добавя линкове към тях.Двд диска има допалнително още три аудио потока, и четири вида субтитри който не искам да махам.Има си готово меню, аз искам да не променям менюто а само да мога да добавя линковете към БГ аудиото и субтитрите.Ако някой може да помогне ще съм много благодарен, или да даде линк към някой друг урок, че вече 6 месеца се мъча и нищо не става :)

Link to comment
Сподели другаде

  • 2 weeks later...

Извинявам се за забавянето. Доколкото разбирам става въпрос за стандартен/оригинален DVD диск с филм. Ако е така, лошо. DVD дисковете не са създадени с мисълта да могат да бъдат редактирани, което значи, че на практика няма начин просто да добавиш твои си неща във вече съществуващото меню. Поне доколкото аз знам, защото за жалост не се занимавам с такива дейности. Мисля, че ще се наложи да си изградиш изцяло ново меню за DVD диска, т.е. да го рипнеш, да си създадеш меню и да го запишеш отново.

Ръководства на английски има тук и тук. Не знам дали информацията ще ти е от полза обаче.

Link to comment
Сподели другаде

  • 4 weeks later...
Програмата е много яка,аз имам само един проблем с нея.Губят ми се часа и датата от филмовете които свързвам.Ако може някой да помогне няма да откажа.Благодаря предварително
Link to comment
Сподели другаде

  • 3 months later...
Аз имам следният проблем с тази програма: Свалих си един филм на Bluray диск и конвертирах m2ts файла с помощта на ffmpeg на mpg файл. После с програмата Corel DVD MovieFactory 7 SE която се явява подпрограма на Corel VideoStudio Pro X3 си конвертирах филма на DVD, но с руско аудио и без субтитри. Опитах чрез DVD-lab pro 2.5 да поставя субтитри и 448 Kbps английско аудио, но не успях, а и незнам как да наглася чаптърите от старото меню. Мисля, че става от Tools --> Rewrite GOP Timecode, но по-нататък не успях да се оправя. Някой следи ли още тази тема? И може ли да ми помогне?
Link to comment
Сподели другаде

  • 10 months later...

Здравейте!

Виждам, че темата не е много активна, но все пак ще попитам тук.

 

Имам 3 оригинални DVD диска, които искам да събера в един (размера не е проблем). Въпросите ми са:

 

1. Дали е възможно да направя меню, в което да се избира едно от трите DVD-та и избраното да продължава със собственото си меню?

 

2. Може ли в новото меню бутоните да са обложките на оригиналните DVD-та, а в отделно поле да се изписва името на диска когато курсора на мишката застане върху бутона?

 

3. Някой може ли да направи съпоставка между DVD-lab PRO и Sony DVD Architect?

Link to comment
Сподели другаде

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...